torstai 11. helmikuuta 2010

Kivimäen sauna

Sauna on meidän perheessä tärkeä paikka. Saunomme yleensä joka toinen päivä. Kesällä isäntä tykkää saunoa pihasaunassa ja mammelikin siellä joskus pistäytyy. Tykkäämme myös, että saunassa tuoksuu terva tai eugalyptys. Saunassa on niin ihana rentoutua työpäivän jälkeen ja paukkupakkasilla lämmittää itsensä, jos on kylmettynyt ulkona. Ninni koirakin on mukana aina saunassa, vaikka ei ihan lauteille asti tulekkaan. Niilo-kisu haluaa nykyisin kanssa aina mukaan saunomaan, mutta suihkunalle sitä ei saa. Niilo odottaa saunojia aina samassa paikassa pesuhuoneessa. Mitä olisi elämä ilman saunaa? Sitä ei osaa tälläinen Suomalainen mamma kuvitellakkaan:)

6 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Totta puhut:) Sauna on suomalaiselle tärkeä paikka! Myös meidän kissa viihtyy usein saunan jälkilämmössä ja onkin hauskannäköinen siellä lauteilla loikoillessaan...;D Suihkua se pelkää. Hyviä tulevan viikonlopun saunomishetkiä!:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi, kaunista..tuolla minäkin tykkäisin saunoa!!! :)

malla kirjoitti...

terva-saunatuoksu on ihan ykkönen!:)

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Meilläki on kolme saunaa.. kaks puilla lämpiäviä ja yks sähkökiukaalla. On se vuan merkillistä että tuntuu ku ei kunnolla puhistuis pelkällä suihkulla .. löylyn lempeessä lämmössä ku hautoo ihteesä niin sit vasta nahkaki suihkussa puhtiutuu.Niin ja lihakset tykevväät nannaa... Maukkaita löylyjä Mammeli ! t. hanne

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunis sauna.Ja terva ja saunavastan tuoksu...ahaa...kuuluvat yhteen.Meillä muuten saunotaan joka päivä,johtuen miehen työstä...niin ja Vili istuu meidän keskellä lauteilla ja tykkää pesusta....mukavaa kun hullut saunojat on saaneet hullun koirankin joka tykkää löylyistä.


Mukavaa ystävänpäivä ja laskiaisviikonoppua:)

Katja kirjoitti...

Meillä sauna on kuin toinen koti:)
Lähes joka päivä se tuolla pihalla lämpenee, nyt kovilla pakkasilla tosin vähän harvemmin. Kesällä jopa joka päivä.
En kyllä varmaan pärjäis ilman :)