lauantai 6. helmikuuta 2010

Makuuhuone postaus

Ajattelin, tehdä makuuhuoneesta katsauksen, kun sain nämä Ihanat Titin tuunaamat tyynyliinat paikalleen, KIITOS Titi, Titin blogista<3Nämä tyynyliinat sulattivat sydämeni, ovat siis aidot vanhat pitseineen, mutta vain painetut kuvat ovat uudet.
Sängyn päälle on aikoja sitten ostettu Pajutilalta pikkukatos, mihin on tulossa pitsiverhot. No, ne pitsiverhot ovat olleet noin puolivuotta hukassa......kunnes ne tänään löytyivät, mutta...nyt on hukassa pitsinauha, joka piti ommella verhoihin ripustusta varten, tää on kyllä toivotonta, kun mitään en pysty pitämään tallella.... No, heti kun saan verhot paikalleen katokseen tietysti näytän teille :)
Huutiksesta ostin tämän pehmokyltin rakkaudesta<3Pikkukaappi on ostettu joskus huutokaupasta, kaapin päällä mammelin oma aapinen.Lastenlapset ja omat lapset makkarin seinällä, kirjaillun iltarukouksen ympärillä. Iltarukous on se minkä olen omille lapsille opettanut.
Lipasto, joka on sisältö roinaa täynnä, listalla PITÄISI siivota.....
Makkarin vaatekaappi, peilistä näkee pitsiverhot, jollaiset on molemmissa ikkunoissa. Murkku siivosi tänään isännän ja minun vaatekaappini. Jätesäkillinen tuli pois laitettavia vaatteita, ovat niin kutistuneet :) kaapissa. Olen expertti sekoittamaan vaatekaappini ja murkku on taas mestari viikkaamaan ja siivoamaan! Pikkumekko roikkumassa on lempimekkoni lapsuudestani.
Yöpöytien valaisimien( valkoiset) varjostimet on vielä ostamatta. Olen sellainen, että niin kauan kuin ei mieleisiä löydy, olen ilman. Pitää tulla toimeen vielä vanhoilla tiffanyvalaisimilla, kunnes löydän valkoiset, kauniin romanttiset varjostimet. Pikkuikkunassa näkyvä suloinen tiffanyenkeli on lahja miniäkokelaaltamme toissa jouluna.

Täällä se mammeli siis nukkuu vaarin kainalossa. Niin ne ajat muuttuu, kun minäkin jo vaarin vieressä nukun, vaikka tunnen olevani vielä tyttönen:)

8 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana makkari - kaunista!

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan IHANA. Ottasin tuosta vaan omaanki käyttön tuon siun makkaris. Se mikä tästä tekköö just ihanan on että teiltä löytyyy muutaki värrii ku valakeeta.Niin ja tietysti heti tuli niin kotonen tunne ku meilläki on nuo samanlaiset koukerot sängynpäädyssä..tosin nykyään vaan pääpuolella ku mäntiin hankkimaan uuvet runkopatjasängyt. Aina olin vannonu et IKINÄ en runkopatjoja osta...mutta ku pappa pötkötteli kaupassa yhessä sängyssä niin heti sano et tää on miun ..ja se oli runkop.et silleen :) samoin vannoin petauspatjanki suhteen, ei IKINÄ yhtenäistä.. ja nyt on sekin :) Nuo tyynyt oli sulle hyvä ostos ! Aivan kuin ne olis siihen suuniteltuki. t. hanne

LENNU kirjoitti...

Onpa kaunis makkari. Pitsiverhot ovat ihanat ja odotan oikein tuota "katosta" millainen se sitten on.

Ihanaa lauantai-illan jatkoa!

LeenaJohanna kirjoitti...

Kaunis on makkari. Semmosta katosta pitsiverhoineen tekisi mieli. On todella kauniit nuo Titin tuunaamat tyynynpäälliset.

Katja kirjoitti...

Rauhallinen makuuhuone. Sänky on hieno!

Mari kirjoitti...

Ihana makkari <3 Tosi kaunis tapetti!

Titti kirjoitti...

Voi miten mieleni tuli iloiseksi kun näin nyt miten kauniiseen makkariin tekeleeni pääsivät! ♥
Leppoisaa sunnuntaita mammelille ja vaarille! =)

Tiina kirjoitti...

Kaunis makuuhuone sinulla, ihanat nuo tuunatut tyynyt!