tiistai 9. maaliskuuta 2010

Alkuviikon kuulumisia

Eilen naistenpäivänä olin työkaverini järjestämillä Friendtex- vaatekutsuilla. Esittelyssä oli vaatteita, kenkiä ja koruja. Tilasin ihanat lilat avokkaat ja ostin mustat caprit. Caprit sain siis jo mukaani, mutta kengät tulevat n. viikonpäästä. Caprit ovat sellaiset ihanat "taikapöksyt", että tuntuu kuin ei olisi mitään päällä, istuvat niin hyvin jopa mammelin muotoihin:) Ostin vielä suloisen pienen nallen 4 e, jonka tuotto menee Suomen syöpäyhdistykselle.
Sunnuntaina menimme tallille sillä mielellä, että putsaamme Hilman ja Helmin aluset. Mennessämme paikanpäälle tallin omistaja ihana Piia olikin jo putsannut koko karsinan. Voi, kyllä vähän hävetti, mutta hän on sellainen ikiliikkuja, että kun oli homman aloittanut ei hän osaa lopettaa. No, me sitten Piian eskari-ikäisen pojan kanssa veimme ulkona narussa päiväkävelylle lammastyttöjä:)
Nämä "yksityiskuvat" on Hilmasta, kun Helmi on niin arka, että aina lähtee pois kameran edestä. Yhtäaikaa tyttöjä on tosi vaikea kuvata, kun aina liikkuvat.
Lopulta neitoset alkoivat märehtimään ja lepäilemään puhtaissa puruissa. Vatsat olivat täynnä leipää, kauraa, porkkanaa ja heinää. Hilma on kuvassa takana ja Helmi edessä.

7 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Voihan vitsi kun on söpöjä lampaita...sama juttu muuten meillä tuon koirulin kanssa, vaikea kuvatta kun on niin vilkas.
Olen ostanut jotain vaatteita tuolta Friendtexiltä ja pitänyt kovasti:))

LeenaJohanna kirjoitti...

Söpöset lambit. Tuommoiset minäkin haluaisin meille kesäksi .

Susanne kirjoitti...

Ihanat Hilma ja Helmi! Suloisia ovat!
Minulla on muutamat mustat caprit ja ne on lempparihousuni kesällä.

Mari kirjoitti...

Minun ystäväni myy noita Friendtex vaatteita, joten niitä minulla on jonkin verran :) Olen tykännyt kovasti niistä! Voi kun Hilma ja Helmi on suloisia :)

Tirriliisa kirjoitti...

Tuo märehtiminen tuntuu olevan niin nautinnollista!Ihania lampaita!

Johanna kirjoitti...

Söpöjä nuo Hilma ja Helmi :). Kauniit nimetkin niillä :).

piitis kirjoitti...

Hilma ja Helmi nautinnollisia hetkiä viettämässä, välittyy kuvasta hyvin. Kivat nimet, meidän naapurissa on Hilma tyttö 1v:))

Mukavaa viikkoa!!!
^_^Piitis