lauantai 6. maaliskuuta 2010

Eläinystävä:)

Kivimäen isännästä on tullut eläinystävä ihan väkisin:) Alunperin hän on ollut aina vähän vastaan eläinten hankintaa, mutta lopulta antanut mammelille periksi. Vanhetessa miehetkin pehmenee katsokaa vaikka kuvasta. Koskaan ei kannata heittää kirvestä kaivoon...jos mies sanoo EI :D
Nenna haukku tuli tänään isäntänsä ja emäntänsä kanssa meille ( opiskelijapoika ja morsian). Ninnin kanssa välillä katsotaan kumpi on pomo ja tässä Nenna on antautunut vanhemmalleen.
Lapsenlapsemme on ollut meillä torstaista asti lomalla ja tänään oli pakko saada sotilaat, kun kaupassa käytiin. Omien poikieni kanssa kävin kamppailun itseni kanssa näiden sotilaiden suhteen ja lopulta tulin siihen tulokseen, että sotilaita ostan ja vesipyssyjä, mutta aseita en. Mitään sotahulluja ei meidän pojista tullut, ihan sopuisia kavereita ovat.
Iltapalaksi popsimme pizzaa. Eskarilainen sanoo mamman pizzasta yök. Hänelle kelpaa vaan äidin pizza. Minä sitten ihmettelemään, että minkälaista se on....lopulta selville käy, että se on Saarioisten pizzaa:)) Siis ei ne Saarioisten mainokset olekkaan ihan pötyä:)))

9 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Wautsi, ihanan näköistä pizzaa. Meillä vähän flunssan tynkää...taidetaan mennä aikaisin nukkumaan. Mukavaa viikonvaihdetta:))

LeenaJohanna kirjoitti...

Onpa ihana kuva .Olet ihan oikeassa . Isäntä vastusti toisen kissan ottamista. Ja nyt se paapoo Viliä .Suomalainen mies on suomalainen mies vaikka voissa paistaisi. Aivan naurattaa kun niin samantyylisiä juttuja meillä kun teilläkin. Tuota Niiloa minä en lakkaa ihailemasta. Ihana pikku tiikeri.
Meidän pojat tykkää Saarioisten pizzoista. Minä taas en suuhuni niitä laita. Mun mielestä ne on aika olemattomia.

Pami kirjoitti...

Meillä on aina ollut isännän kanssa jonkinmoinen taistelu lemmikkien kanssa. Hänen mielestään sonnit riittävät meidän tilalla. Kun joku on tuotu taloon (viimeksi Harri-kissa), niin siitä on kuitenkin tullut ihan hellittäviä ja etenkin juttukavereita. Huvittaa, kun mies juttelee jatkuvasti eläimille, vaikkei niistä kuulemma välitäkään (puheissaan :-))...

malla kirjoitti...

joo se on muuten ihan totta,että sitä "eitä" ei kannata ottaa turhan vakavasti:))meilläki on kolome kissaa,joita sami aikansa vastusti ja nyt kans sillon tällön yllätän hänet lepertelemästä kisuleille!!!!!;)
pitsa kyllä kelepais ainaki mulle!herkulliselle näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta Mammeli !
On kaunis aurinkoinen pakkasaamu -22
Meillä on hiukan samaa noitten lasten kanssa. Isommat tykkää mummin lihapullista niin et niitä on aina tehtävä ku ovat täällä ... pienemmät taas eivät voi sietää niitä, vaan heille on ostettava kaupan pullia :)
Mukavan lutunen kuva isännästä kavereineen. Rupes muuten tekee mieli pitsaa ihan oikeesti .. uuh..
terkkuja hanne

PikkuBertta kirjoitti...

Joo,tuttua on.Nimittäin tuo isännän eläin vastustus.Mut samalla tavalla sohvalla peiton alla köhöttää,Vili kainalossaan....

Taitaa nuo miehet olla aikaslailla PEHMOJA:)

Susanne kirjoitti...

Kiva tuo ylin kuva:))
Ja nam miten ihanan näköistä pizzaa!!!
Aurinkoista sunnuntaita!

Johanna kirjoitti...

Kiva postaus :). Hymy tuli huulille useammassakin kohdassa. Löysin sieltä omassa elämässänikin jo havaittua ;).

Nina kirjoitti...

Miehet miehet....ei meidänkään isäntä eläimiä alkuun tahtonut ja nyt sain nuo kaksi kattia ja on isäntä kovasti niille lepertelemässä=D