perjantai 12. maaliskuuta 2010

Mammeli pullukka

Hellurei!
Minä kuvassa n. kolmen vanhana. Olin hyvin nirso lapsena ruuan suhteen ja olinkin sanonut, että ei se mitään, jos en paljon syö kunhan vaan pullukkana pysyn. No, siis jo 3v tiesin, että pullukkana tämä tyttö tulee pysymään:))) Kuva on huono, mutta ihanan vanhanaikainen ja takanani näkyy Kivimäen aitta. Tykkään kovasti vanhoista mustavalkoisista valokuvista.

Hemmotelkaa itseänne blogiystävät viikonloppuna, minäkin meinaan tehdä niin, muuten ei jaksa porskuttaa arjessa jos ei välillä lepäile <3

6 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Hyvää hemmottelu-viikonloppua Sinulle!

Marge kirjoitti...

Tuo on totta, välillä pitää hemmotella itseään ja perhettään,jotta jaksamme arjessa;)
Eli jospa menisin piiiiitkästä aikaa kirpputoreille ja sit paluu arkeen, vähän siivoilua myös on tehtävä viikonloppuna, kun olen paremmin toipunut:)

Suloinen kuva Mammelista, joka on varmasti yhä yhtä herttainen ihminen kuin kuvan pikkutyttö!!:))

Oikein hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua Mammelille ja hänen rakkailleen!!

Marge

Taina kirjoitti...

Huomenia sinne teille Kivimäkeen!
Olen samaa mieltä, että viikonloppu on rentoutumista varten, ja sitten on taas enemmän virtaa työn touhuissa arkena. Minulla raskas viikko takana, ja eilen olin ihan poikki ja nukahdin istuvalteni jo yhdeksän aikaan. Pullukkana olen pysynyt minäkin lapsesta asti:))

Susanne kirjoitti...

Ihana kuva. Suloinen olet!!:)
Nuo vanhat mustavalkoiset valokuvat on kyllä ihania.
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua Kivimäkeen!

Johanna kirjoitti...

Suloinen mustavalkoinen kuva :). Minäkin olin lapsena hyvin nirso ruuan suhteen, mutta ikä on korjannut tuonkin asian, ainakin suurimmilta osin :D.

Mukavaa viikonloppua :)!

tinttarus kirjoitti...

Ihania ovat vanhat kuvat. Välillä ihan hirvittää, kun eletään tätä digiaikaa, että jää kunnon valokuvat vallan kehittämättä. Kun tietsikka sanoo itsensä irti, niin kaikki katoaa!
Ärhäkän flunssan kourissa täällä ihailen kaunista ilmaa ikkunan läpi. Pysykäähän terveinä ja nauttikaa kaikin aistein viikonlopun kauneudesta!!