tiistai 13. huhtikuuta 2010

Arvaus osui oikeaan:)

Kaikki osuivat arvauksissaan oikeaan, häät on siis ensi kesänä nuoremmalla pojallamme ja hänen kauniilla morsiammellaan.
Yritämme auttaa nuortaparia häävalmisteluissa, minkä osaamme. Mammeli on niin innokas, että pursuaa ideoita, mutta täytyy muistaa, että häät on nuoren parin ja mahdollisuuksien mukaan haluamme auttaa toteuttamaan heidän toiveitaan! Sanoinkin heille, että miettikää mitä juttuja haluaisitte häihinne ja mitä ette MISSÄÄN NIMESSÄ halua.

Häät ovat kesäkuussa, joten varmasti luonnostakin löytyy paljon kukkia ja vihreätä koristeluihin. Koivutkin ovat parhaimmillaan ja niillä on kiva koristella esim. juhlapaikan sisääntulo. Morsian on ideoinut ja toteuttaa itse kauniit hääkutsut. Kaikki hääajatukset ovat vallanneet pääni, tämä on ihanaa:)

Torstaina on taas punnituspäivä ja kertoilen sitten onko tulos miinusta vai plussaa. Tänään on tehnyt herkkuja mieli, mutta puolijäiset marjat ovat saaneet toimia suklaan asemasta....ei kyllä meinaa auttaa suklaanhimoon:)

6 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä häät on kivoja valmistella.Itse sain olla nuorimmaisen häitä valmistelemassa neljä vuotta sitten.Kesäkuun alussa oli heilläkin.Kyllä luonnosta saatiin jo paljon materiaalia.Ja kesäkukkien taimet kannattaa ostella ajoissa ja pyöritellä ruukkuja sisälle yöksi,ettei halla vie.Ihanan isoksi sain parvekekukat kasvamaan ja kaikki ihasteli kukkia.
Minäkin olen yrittänyt olla laihiksella,tai sanoisinko opetellut uusia ruokailutottumuksia.Netistä löysin kalorilaskurin,jonka avulla on helppo laskea omat syömisensä ja pitää ruokapäiväkirjaa.Se on sellainen innostaja,piiskuri mulle.

Ihanaa viikkoa:)

Marge kirjoitti...

Olen niin iloinen puolestasi!!:))
Häät ovat aina ihanat! Ja varsinkin oman lapsen, voi teillä on varmasti tunteet pinnalla, ihanaa, nauttikaa!!!
Halein, Marge

Elämän Helmiä kirjoitti...

Meilläkin samanlaiset juhlat heinäkuussa,tyttäreni.
Olen pässyt jo niitä suunnittelemaan. On kyllä niin ihana asia, meillä tieto ollut jo viime kesästä ja suunnitelmia on jo yksi vihkollinen täynnä. Ihanaa aikaa teillekin suunnitteluissa <3
-päivi-

Susanne kirjoitti...

Ihana postaus ihanasta asiasta!:) Tätä lukiessa tulee niin hyvälle mielelle lukijakin:)
Ihania hetkiä häiden valmisteluun teille!

Johanna kirjoitti...

Häät ovat niiiin ihania!

-T kirjoitti...

Jollain lailla tulee väkisinkin hymy huulille ja iloinen mieli kun lukee tällaisia iloisia juttuja.
Iloisia ideoita ja onnellisia hetkiä kaikkeen suunnitteluun <3