keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Kukkia teille kaikille

Kaikille teille blogiystäville haluan ojentaa tämän kukkakimpun:) Piristätte päiviäni mukavilla postauksillanne ja usein saan teidän jutuistanne inspiraatioita ja vinkkejä. Ihania ruoka- ja leivontaohjeita, käsityö- ja askarteluohjeita ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Viimeksi Pikku-Bertta antoi hyvän vinkin laihdutukseen: Kalorilaskuri netissä!!! Kiitos Pikku-Bertta:) Usein myös hämmästelen teidän luovuuttanne ja kekseliäisyyttänne! Tämä harrastus on vienyt minut mennessään :) En olisi uskonut, että täältä löytyy niin paljon samanhenkisiä naisia kanssani. Kiitos siis kaikille teille....mitähän mielenkiintoista taas löydän huomenna postauksistanne:)

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kauniita kukkia! Minäkin ojentaisin kukkia sinne päin, mutta tähän kommenttilootaan ei saa kuvaa laitettua. Joten ojennan ne näin vaan ajatuksen tasolla. :)

sarppa kirjoitti...

Kauniit kukat!:)

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Voi että ... menin ihan kananlihalle lukiessani teidän hääjuhlasta .. se on niiin kutkuttavan mukavaa...
Meillä oli toissa kesänä yhden lapsen häät ja arvaas mitä ... viime kesänä oli sit toisen lapsen häät ... oli niin mukavaa seurata heidän suunitteluaan ja antaa apua aina sillon ku sitä halusivat. Ja se mikä teki kaikesta vielä mukavampaa oli meidän anoppien hyvä yhteishenki ja työ. Toivotan sulle ihania hetkiä häähöpsöilyn parissa ... kerro joskus jotain pientä meillekki et saadaan myöki tunnelmoida mukana :-) terveisin hanne

Israel-kaipuu kirjoitti...

Oi miten ihana kimppu! Kiitos mieluusti otan sen näin virtuaalisesti vastaan! :-D

Värikylläistä päivää sinulle!

Marge kirjoitti...

Ystäväin, kiitos samoin sinulle!!!:))
Olet hyvä ystävä!
Halein, Marge