torstai 29. huhtikuuta 2010

Eilen paistoi aurinko tänään sataa ja on harmaata

Eilen ulkona napsin aurinkoisia kuvia. Tänään on niin harmaata, että kuvistakin olisi tullut synkkiä, siispä eilisiä kuvia tänäänkin:)
Pelloilta on lumet sulaneet ja "meidän" järvestä jäät lähteneet. Joutsenten kevätkarkelot kuuluvat hyvin Kivimäkeen.
Mitenkähän mahtoi mustikkapensaani ensimmäinen talvi sujua? Toivottavasti hyvin, että saan enemmän marjoja, kuin ensimmäisenä kesänä, kun viisi mustikkaa oli pensaan sato:)

Punnituspäivä on tänään ja vaaka näytti -600 g. Telkkarissa on mainostettu jotakin Alli laihdutusvalmistetta, antaisikohan se lisäpotkua??? Yleensä en usko hokkuspokkus juttuihin, mutta tätä myydään apteekissa, joten ei kai se nyt myrkkyä ole? Onko jollakin kokemusta siitä allista? Miten se vaikuttaa?

Mukavaa vappua teille kaikille, meillä ei erikoisia suunnitelmia vapuksi....vapunpäivänä taidamme käydä Tampereella jäähallissa yhteiskristillisessä tapahtumassa:)

10 kommenttia:

vanamo kirjoitti...

Mukavaa vappua myös sinulle, Mammeli:)

Anonyymi kirjoitti...

Sinun kannattaisi pyytää lääkäriltä reseptillä orlistaattia sisältävä laihdutuslääke. Allissa on myös orlistaattia, mutta puolet vähemmän kuin reseptivalmisteessa. Ts. Allin syöminen tulee todella kalliiksi, vaikkei reseptivalmistekaan mitään halpaa ole. Jos tietty BMI ylittyy tai sinulla on sairaus, johon ylipaino vaikuttaa, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Alli siis ei ole humpuukia, se on ainoa tutkitusti tehokas laihdutuslääke, rasvansieppari. Vuoden alusta markkinoilta poistui Reductil, joka vähentää ruokahalua, koska se aiheutti liikaa aivoinfarkteja. Orlistaatti on turvallinen, se vaikuttaa vain suolistossa. Rasvaista ruokaa sydessä uloste saattaa olla rasvaista ripulia, koska rasva ei imeydy.

Hauskaa vappua! Ja välillä kannattaa herkutella. Kannattaa syödä vain vähän hiilareita ja paljon kasviksia ja proteiinia niin ei ole nälkä ja jaksaa laihduttaa. Onnea matkaan edelleen!

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, orlistaattia sisältävän reseptilääkkeen nimi on Xenical. Muistaakseni se maksaa 84 e yksi pakkaus eli ei mitään halpaa ole, mutta kyllä se tehoaa. Pudotin muutaman kilon, mutta valitettavasti jäi puolitiehen lääkkeen hinnan takia. Nyt sitten jatkan ihan perinteisin menoin.. en vain ole uskaltanut käydä vaa'alla ainakaan kuukauteen... herkkuja on syöty... Mulla on ylipainoa 10 kg ja pitäisi sairauden takia saada painoa alas.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi puhui asiaa. Minä en enää syö Reductilia, koska se poistettiin myynnistä haittavaikutusten vuoksi. Suosittelen Allia, sillä olen saanut painoa putoamaan. Niitä otetaan max 3 tablettia päivässä, aina rasvaisten aterioiden kanssa yksi kapseli. T. Se pulskempi hummeri

Johanna kirjoitti...

Onnittelut hienosta painonpudotuksesta! Itselläni ei ole kokemusta Allista, mutta ystäväni sai siitä monenlaisia oireita, ja joutui lopettamaan sen käytön kesken. Mutta yhden kokemuksen perusteella tietysti ei voi mitään sanoa.

-T kirjoitti...

Kaunista vappua toivottelen! Toivotaan että sää suosii...

Susanne kirjoitti...

Teillä on kaunis koti ja se sijaitsee ihanalla paikalla!
Oikein mukavaa vappua sinulle ja perheellesi!

LeenaJohanna kirjoitti...

Käytän Allia (toinen purkki jo menossa)
Olen tykännyt tosi paljon.
Paino on tippunut ihan mukavaa vauhtia.
Mulla ei ole ollut
makeanhimoa lainkaan. Yksi karkkipäivä on takanapäin ja huono olo tuli siitä.
Allia purkillinen maksaa n. 50eur ja siinä on muistaakseni 84 tablettia.
Otan Allin aamupalalla , lounaalla ja päivällisellä.
Suosittelen lämpöisesti tätä tuotetta.
Ihania kuvia sulla tuossa. Niin se oli se ihana päivä tälläviikolla.
Oletko Mammeli tulossa Kristus päivään jäähallille? Me olemme perheenä menossa sinne. Tänään kotiseuroihin jossa puhujana on Marie Lizziardo. Tänä vappuna oikein hengellinen kunnon paketti.
Iloista Vappua!

Mari kirjoitti...

Hauskaa vappua myös sinulle :)

Anonyymi kirjoitti...

moi. tutustuin blogiisi lyhyesti; googlattuani marie lizziardon, löysin blogisi.. huomasin että kamppailet kilojen kanssa? googlaappa Gambridge-kuuri. kilot lähtee!