tiistai 11. toukokuuta 2010

Eilisellä reisulla kuvattua

Kun eilen juoksin pitkin Tamperetta osui matkalleni myös tämä ihana Virpin putiikki My coutry home. Liike oli jo kiinni, mutta tiirailin ikkunasta sisälle ja päätin ensi Tre:een reissulla poiketa sisälle asti:)
Naapurissa on tälläinen ihana kukkakauppa minne haluaisin myös poiketa!
Mitähän kaikkea ihanaa tuollakin mahtaa olla??? Häiden jälkeen alan taas kiertelemään sisustusmyymälöitä, nyt on niin paljon kaikkea, että sisustus jää vähäksi aikaa taka-alalle. Tänään on taas askarreltu.....

4 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Kävin huhtikuun lopulla Tampereella Puutarhamessuilla ja samalla käväisin myös tuolla Virpin putiikissa ja Kukkaikkunassa. Ihania oli molemmat, Virpillä kaunista runsautta ja kukkakauppa oli toisenlainen kuin yleensä... mustaa ja valkoista ja rustiikkisia kalusteita, hieno! Kävin myös Tallipihalla, siellä on Villa Harmonie, myöskin ihana liike. Muuttaa just isompiin tiloihin. Ehdottomasti käyt myös Tallipihalla!
Aina sitä saa jotakin ideaa, kun käy kurkistamassa muiden sisustuksia.
Aurinkoista ja mukavaa toukokuuta!

Anastasia kirjoitti...

Eri paikoissa liikkuessa on kiva pistäytyä tuollaisiin ihaniin putiikkeihin. Mukava, kun laitoit tänne nuo näyteikkunat katseltavaksi! Ja tsempit juhla-asun etsintään.

Susanne kirjoitti...

Houkuttelevia kauppoja näkyy Tampereella olevan. Netissä olen tutustunut Sisustusliike My Country Homeen. Siellä on vaikka mitä ihanaa myynnissä.

Israel-kaipuu kirjoitti...

Ihania putiikkeja noi kuvissa olevat ovatkin.

Villa Harmonie on varmaan myös hyvä tuttavuus, kunhan pääsee muuton takia järjestämään avajaiset. Taisivat muuten olla piankin..