maanantai 10. toukokuuta 2010

Mammeli "maailmalla" :)

Mammeli oli siis tänään Tampereella ja huom! yritti hakea itselleen juhla-asua. Jos joku Tamperelainen näki isohkon, keski-ikäisen, hikisen, kiukkuisen ja punapäisen naisihmisen viillettävän pitkin naistenvaateliikkeitä, niin se olin minä ;)
Varmasti Tampereella ei ole montaakaan liikettä missä en olisi käynyt. Valikoima ei päätä huimannut tämän kokoiselle naiselle. Kaksi kokonaista asua löysin, mistä tykkäsin, mutta kun tuo kroppa:( Asut olivat kotelomekot ja jakut. Jakut sopivat ihan ok, mutta mekkoihin olen väärän mallinen. Ne mitkä sopivat mahasta ja ryntäistä, ovat lanteilta liian isoja. NYT pitäisi laihtua n. 4 kg niin, kotelomekko istuisi paremmin.
Toinen asu oli kauniin vihreä ja toinen beige/ aniliininpunainen ja mekossa oli jotakin muutakin väriä....

Tälläisen houkuttelevan kioskin näin jo keskustassa avoinna, mutta lisäsin vain töppösiin kierroksia...muuten ei kunniankukko laula!!! Päätös ostoksista pitää pian tehdä tai koot loppuu...ajattelin kyllä vielä käydä Jyväskylän kaupoissa hikoilemassa..siis jos sielläpäin näkyy edellämainittu ilmestys, niin tiedätte mammeli on vauhdissa:)

6 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Voi että teillä on ihanat ajat siellä, häiden valmistelu on kyllä mahtavaa puuhaa! Toivottavasti hyvä puku löytyy sullekin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikesta lukemastani huolimatta HYVÄÄ huomenta Mammeli !
Mie kun luulin et siellä teillä ois kaupat pullollaan meille aikuisille naisille sopivia ihanuuksia. No, sulla on ainaki vielä mahollisuus käydä lähikaupungissaki. Meillä täällä ku ei oikeesti oo juur valinnan mahiksia. Ei vaatekaupoissa kuin ei myös sisustusliikkeissäkään. Pittää aatella huumormielellä tuotaki takaa-ajoa ...siitä se juhlamieli jalostuu .. :) paljon tsemppiä ja terkkuja hanne

Johanna kirjoitti...

Juhlamekon ostaminen ei tosiaan ole aina helppoa! Tsemppiä, ja toivotaan että löytyy mieleinen!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Vanhana tamperelaisena kyselen: Kävitkö Puutarhakadulla Lorellassa ja Adatossa? Sieltä meikäläinen ainakin on löytänyt sopivia arki- ja juhlavaatteita.Mullakin on nääs ryntäitä ja ahteria vaikka toisillekin jakaa.
-Ruokolahden karhumuori_

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, jos sulla on PALJON aikaa vaateostoksille,niin käypä Karviassa Pirnimuoti-nimisessä liikkeessä. Se on maailman paras meille isoille tytöille. Löytyy varmasti.

Minni

Israel-kaipuu kirjoitti...

Noi xl-liikkeet mullekin tuli heti mieleen.. tietty jos ei tykkää niiden mallistosta, niin se on eri asia.