sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Lepoa ja askartelua

Lastenlapset lähtivät ja kaikki eläimet menivät heti lepäämään:) Minkähän takia kissat ja koira väsyvät, kun on pieniä lapsia Kivimäessä;) Vaarikin otti pienet nokkaunet. Meillä on vielä vanhin poika täällä ja grillasimme kyljyksiä hänen kanssaan. Ihanaa, kun kaikki lapset kävivät mammaansa katsomassa:) Meillä on kyllä niin rakkaat lapset:)
Murkun kanssa olemme vähän auttaneet kihlaparia hääaskarteluissa. Riisipusseja ommelleet ja hääkarkkeja väsänneet. Tykkään, kun saan olla mukana häävalmisteluissa:) Saan tuntea itseni tarpeelliseksi.

Äitienpäivä kääntyy iltaan ja kiitollisuus tuntuu sydämessäni. Huomenna ajattelin lähteä katsomaan Tampereelle itselleni hääasua...varmasti on tuskan takana löytää sopiva ja mieleinen;)

9 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Hyvaa aitoenpaivan iltaa sinne!

Noista riisipusseista tuli mieleen, etta nain jonkun hääohjelman ja siina lapset puhaltelivat saippuakuplia riisin heiton sijaan. Se naytti aivan ihanalta.

Mutta ihana kori usseilla :)!

Olivieno kirjoitti...

Suloinen Nuppu! Meillä kissat ei siedä yhtään lapsia, kun eivät tottuneet niihin pentuina.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Meilläkin lapsi koirineen lähti kotiin ja minä täällä siivoilen liinavaatteita koneeseen ym. Minulla sama homma edessä, siis häihin vaatetus. Meillä häät heinäkuussa,niin meinasin vielä laihduttaa kesäkuulle asti, jos sitten saisi vähän pienemmän koltun ostettua, olisihan se ehkä nätimpikin. Niin, siis mielestäni kaikki pieni kokoiset mekot ym vaatteet näyttävät aina paljon paremmilta, kun sit ottaa sen telttamallin samasta vaatteesta, mutta siihen on tyydyttävä mikä päälle mähtuu ;).
Onnea ostoksille , toivotaan, että löydät unelmien hääasun <3
-päivi-

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Teillä onki ollu ihana äitienpäivä. Me vietettiin päivää papan kaa kahestaan raksalla syöden purkkihernesoppaa ja hörppien korppukaffeja. Mullaki ois TAAS vaatteen hankinta heinäkuussa vietettäviin häihin .. mutta suhtaudun siihen rennommin kun nyt en oo ÄIDINosassa vaan vieraana. Innolla oottelen postaustasi "vaatekaupasta" hih.... terkkuja hanne

eija kirjoitti...

Hääjuhlat ovat aina niin ihastuttavia, minäkin jännitin 5v sitten vanhimman tyttären häävalmisteluja yms.... Kaikki kuitenkin sujui hienosti ;D

Johanna kirjoitti...

Ihania touhuja teillä siellä! :)

Mimmuli kirjoitti...

Ihanaa alkavaa viikkoa<3

Susanne kirjoitti...

Kivalta kuulostaa äitienpäivä ja häävalmistelut!
Mukavaa Tampereen reissua!

Marge kirjoitti...

Heissan Mammeli!

Teillä oli oikein mukavan tuntuinen äitienpäivä:) OI, kuinka kauniita hääkarkkeja siellä on valmistunut kauniiseen koriin! Tuo tyyny tuolla takana on myös aivan ihana ja keväinen! Toivottavasti olet löytänyt itsellesi ihanan asun häihin!!! Odotan mielenkiinnolla postaustasi!:)

Sinulle, ihana ystäväni toivotan oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

Ystäväsi, Marge