torstai 13. toukokuuta 2010

Ulkohommia

Ensimmäiset orvokit on istutettu Kivimäkeen.
Äitini toi tuliaiseksi orvokkeja lapselleen:)
Tiedättekö mikä tämä pressujono on? No, tietysti vaarin puujono...vaarin himohommaa on pilkkoa puita talven varalle, että ei mammelin tarvitse palella:)
Tässä kellarissa säilyy perunat hyvin koko talven.
Näissä laatikoissa on itämässä siemenperunoita, kohta pitäisi varhaisperunat istuttaa.

Tänään myös siivosin äitini kanssa vanhan Kivimäen torpan. Nyt on kesä alkanut, kun torppakkin on siivottu. Nyt pitäisi keittää pannukahvit ja istua torpan rappusilla, juoda kahvia ja katsella tyyntä järven pintaa. Ihanaa kesä on nyt alkanut :)

9 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanaisia orvokkeja! :)
Minäkin tänään istutin ensimmäiset orvokit. Ostin orvokeille ruukut jotka sitten laitoin paviljonkiin - kyllä tuokin näköä kun on kukkaistutukset siellä!

Marge kirjoitti...

Hei ystäväin!:)

Hauska postaus tuo Mammeli maailmalla:)Toivottavasti löydät juuri sen asun, josta heti kaikinpuolin pidät!!!

IHANAT nuo sinun orvokkikuvasi!! Kauniisti laitoit ne esille! Ja tuo kellari, ei voi muuta sanoa kuin WAUU!! Tommoinen olisi poikaa..;)

Mammeli, KIITOS sinulle niin kauniista sanoisatsi blogissani, jotka koskettivat!:)
Hyvää yötä, kauniita unia, enkelin kuvia:)

Johanna kirjoitti...

Kauniita orvokkeja! Ja onpa teillä komeat rivit puita, ja paljon siemenperunaa! :)

Mari kirjoitti...

Voi että orvokit ovat sitten kauniita!
Nautitaan nyt lämpimästä :)

Susanne kirjoitti...

Kauniita orvokkeja ja ihana tunnelma postauksessasi! Pannukahvit torpan rappusilla tyyntä järven pintaa katsellen kuulostaa niin ihanalta!:)
Upeat puurivit ja kellari!

hanne kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Vaikka tää onkin "sisustus"blogi, on IHANAA kun postailet kaikesta muustakin .. siitä varmaan hurja suosiosi johtuukin. Onko tuo maakellari sellanen valmiselementti, vaiko ihan omilla piirustuksilla tehty ? On muuten hienon näkönen. Hymy tuli huulille kun sielunisilmin näin siut istumassa äitisi kanssa rappusilla ja " hörppivän kaffia tassilta sokeri huulilla " niin ja ehdottomasti pannukaffia :) Eiks ookki mukavaa tuo häähössötys ... terkkuja !

Siru71 kirjoitti...

Oi, tuo viimeinen kohta oli ihana: juoda pannukahvia ja katsella järveä! Pannukahvit join miekin tänään satamassa ruokatunnilla :)

Israel-kaipuu kirjoitti...

Pannukahvia järvelle katsellen... hyvä idea! Meenkin heti keittämään kahvia - tosin suosin suodatuskahveita ja niistäkin vaan kofeiinittomia :)

Mukavan lämmintä kesäiltaa!

Pihlajanmarja kirjoitti...

Oi ihanaa maalaiseloa. Varsinkin kesän tullen. Etsiskelen täältä blogistasi kanankuvia. Onko kanaset tulleet tai tuleeko niitä???