lauantai 12. kesäkuuta 2010

Häävalmisteluja

Morsian ja murkku askartelivat ohjelma ja menu "kylttejä" pöytiin. Niistä tuli tosi kauniita:) Sulhanen oli polttareissa ja polttaripojat toivat sohvalla olevan sydäntyynyn morsiammelle lohdutukseksi, kun sulho oli viereltä pois... Paperinarusta tehtiin 140 ruokaservetti- rengasta rusetilla. Kauniit nimikoidut servetit tulivat perjantaina painosta.
Tarroja liimattu ja kaikenlaista pientä väkerretty:)
Niilo-poika autuaana nukkui sohvalla, kun me naiset askarreltiin:) Pikkuhiljaa alkaa paniikki hiipiä...onko kaikki muistettu? Huomenna menemme kuulutukset kuuntelemaan kirkkoon ja anopit pitää sen jälkeen palaveria:)

En ole ehtinyt vierailemaan ihanissa blogeissanne, mutta häiden jälkeen luen taas kaikki mukavat postauksenne:) Ensi viikon olen töistä lomalla, mutta aika kuluu kyllä varmasti, kuin siivillä...on jalkahoitoa, kampaajaa, kukkakaupassa käyntiä, juhlapaikan koristelua ja järjestelyä ym.ym... KIITOS, kun olette olleet mukana touhussani ja laittaneet mukavia kommentteja:)

9 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Voimia tulin toivottamaan ja muistuttamaan, että NAUTI kaikesta! Ainutlaatuinen tilaisuus ovat, häät :)
niitä on mukavaa muistella jälkeenkin päin.
Kurkin taas!
tuksu

Olivieno kirjoitti...

Ihan mahassa kutkuttaa kun muistan tuon jännityksen... Käyhän taas blogissani, siellä olisi sinulle jotain!

Vekarus kirjoitti...

Kovasti olette ahkeroineet! Kiva, että jaat valmistelut kanssamme!

malla kirjoitti...

voi miten miten jännittäviä aikoja teillä elellään!!!!:)nauti ja muista levätäkin kaiken häähässäkän keskellä...minkähänlainen häähulina meillä alakaa muutaman vuojen päästä?!:))

Johanna kirjoitti...

Oi, ihania häävalmisteluja siellä! :)

PikkuBertta kirjoitti...

Tsemppiä vielä viimepäivien valmisteluihin.Kiva sitten juhlia....

Anonyymi kirjoitti...

Oi, miten kesäisen kaunista teillä on! Olipa siinä pojilla oikein ajatusta, heh! Hyviä ideoita. Tuon viimeisen nukkujan ottaisin itselleni.:) Harmi, kun on allergia.

Kivaa päästä katselemaan näitä teidän valmisteluja.:D

Paula

Anonyymi kirjoitti...

heipsistä hei Mammeli !
Ihania postauksia täällä taas ! Tuo kukkapenkki-juttu sai nauruhermoni hytkymmään .. niin tuttua ja turvallista ... juttujesi myötä tulee niin elävästi mieleeni meidänkin hääjuttumme viime- ja toissavuodelta .. ihania muistoja. On tosi mukavaa että saamme näin myötäelää juhlassasi ja valmisteluissa mukana. kiitos näistä hetkistä. Meillä on tulevana sunnuntaina ristiäiset, niitä odotan kovasti rakentamisen lomassa. Ihanaa vipinää sulle Mammeli t. hanne

Marika kirjoitti...

Vähän joka blogissa on nyt juttua häistä, häiden suunnittelusta, hääaskartelusta.. Minunkin alkaa tehdä mieli päästä häihin! :D