maanantai 14. kesäkuuta 2010

Maalaishiiri kaupungilla

Muutamama sana tässä kiireessä teille ystävät:) Mammeli kävi tänänään pikapika Tampereella ostoksilla....
ostin elämäni kalleimmat meikit.... huulipunan, itkunkestävän ripsivärin, meikkivoiteen ja irtopuuterin huh,huh...ukko-kullalle en kyllä varmasti kerro mitä tälläiset purtelot maksaa;) Meikkimyyjä oli niin asiantunteva, että meikäläinen tunsi itsensä ihan maalaishiireksi;) Ostin vielä bodyn ja sillä makkarat saa vähän kutistettua:) Nyt on kaikki hankittu mammelille ja murkulle. Murkku sai tänään vielä laukun ja kukan hiuksiin. Rahapussi alkaa tuntumaan jo aika kevyelle.... Huomenna odottaa hammaslääkäri ja jalkahoito nääntynyttä potilasta....loppuviikkoa kohti tunnelma tiivistyy...vielä ei kuliseissa kiehu, niinkuin kuulemma Ruotsin hovissa;)

4 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Hienoja meikkejä olet ostanutkin! Minullekin on tulossa mineraalipuuteri paketti ja nehän maksaa, mutta kaikkea ei tarvitse kertoa miehille, ei ne kuiteskaan ymmärrä asian tärkeyttä. Minä menen meikattavaksi silloin hääpäivänä, kosmetologi saa laittaa sellasen pakkelin, että voi nenää niistää ja kyyneltä kuivata...ja meikki eiku pysyy =).

Ihanaa viikkoa!
-päivi-

Pikkupiiku kirjoitti...

Joskus kannattaa laittaa itseensä. Olen nimittäin joskus vahingossa kuullut, mitä autoon käytetään rahaa... laittaisivatpa aina vaimoihin edes murto-osan siitä, mitä autonpesuun, vahaukseen, öljyihin. Tarviihan vaimokin joskus jotain hemmottelua!! Nauti olostasi! Minäkään kun en oikein osaa itseeni laittaa, aina muut perheestä on ensi.

Marge kirjoitti...

Joskus kannattaa satsata itseensä, vaikka pussin pohjaa sitten vähän kirpaisiskin;) Varmasti sait hyvät meikit ja bodyn!

Oi, teillä on varmasti siellä jännät tunnelmat ja koko ajan vain paranee, eikös niin?;) Ihanaa aikaa!!!:) Yrittäkää jaksaa nauttiakin, vaikka varmsti väsyttäääkin!

Sinulle iso hali ja hyvää yötä, ystäväin!:)

Anonyymi kirjoitti...

heipsistä hei Mammeli !
Herkullisen värinen huulipuna, hih.. onkohan makuki yhtä herkullinen. Mie ostin kans elämäni ensimmäisen bodyn viimekesän juhlapuvun alle, ja voin sanoo et olin tosi tyytyväinen .. harmittelin vaan etten aikasemmin ollu hankkinu. Osaan kyllä kuvitella sen ihanan kihelmöivän jännityksen mikä sulla lisääntyy koko ajan :) myötäelämisen terkut hanne