lauantai 24. heinäkuuta 2010

Kerrankin sain huutaa;)

Paikkakunnalamme oli tänään siis huutokauppa ja minähän huusin;) Vasuja ja vakka tuli mukaani puoli-ilman.
Vanha suomalainen silitysrauta ja vanhat kenkälestit....
"Pelukoppa" eli heinäkori kai suomeksi...Lampaille kätevä viedä heiniä.
Kaksi tuolia, jotka saavat valkoisen pinnan kunhan Vaari ehtii poistamaan vanhat maalit ja maalaamaan. Minulla on ennestään melkein samanlaisia kolme ja ne kaikki päätyvät keittiön pöydän viereen.
Mutta sitten.....mukaan tuli tälläinen tyylihuonekaluryhmä...pakko oli ostaa, kun halvalla sai. Sohva, kaksi nojatuolia ja pöytä yhteensä 150 e.....En ole oikein tykännyt tyylihuonekaluista, enkä seurannut hintoja, mutta kun verhoilukin oli moitteeton...en voinut olla huutamatta. Pöytää en kyllä aijo meille laittaa se saa muualta kodin, koska tykkään meidän vanhasta salin pöydästä enemmän. Nyt on alakerta täynnä huonekaluja ja mietin, mihin kaikki asetetaan....

Vaari huusi vain 6 Arabian valkoista vanhaa syvää lautasta ja pärekorin yhteensä 10 e, joten sai isäntäkin äänensä avatuksi:) MUkavaa oli, kävi ihan teatterista:)

13 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Oi kuinka IHANA on tuo sohvakalusto! IHANA!!! Tuollaista olen haaveksinut kymmenet vuodet, vaan ei mulla silti tuollaista ole...*vielä* ja miten sitä niin halvalla saikaan *ihmettelee*
Kiitos, kun toit näytille :)
tuksu
joka jatkaa unelmointiaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihania huutoja olet tehnyt!! Tuo sohvakalusto on niin kaunis ja siistin näköinen ja miten halvalla! Ruokapöydän tuoleista tulee varmasti myös ihanat valkoisiksi maalattuina. Hienoja löytöjä!! :)

Helena kirjoitti...

Minäkin niin tykkään huutokaupoista, odotan jo innolla milloin on seuraava. Todellakin, käy teatterista, viihdyttävää, vaikkei mitään ostaisikaan.

Mari kirjoitti...

Rakasta huutokauppoja :) Tosi ihana tuo sohvakalusta ja halpa! Hyvä huuto :)

Lila kirjoitti...

Ihania juttuja olet huutanut:) Kannatti siis huutaa ;)

PikkuBertta kirjoitti...

Ihania huutoja...eikös nuo puutuolit ole niitä Aino-tuoleja....vai?
Ihana väri sohvakalustossa,ja muutenkin ihana:)

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Siis NIIIIN UPEAT kalusteet olet huutanut ja ihan sanoisinko ilmaiseksi. Yksi ainoa nojatuoli olisi jo voinut maksaa tuon verran! Itse haaveilen muutamasta mustarunkoisesta tyylituolista :))

elisabet kirjoitti...

Upeita tavaroita olet huutanut. Kauniit nuo nojatuolit. Mukavaa sunnuntaita. T.Elisabet

Susanne kirjoitti...

Ihania tavaroita olet huutanut, vau!

Heta kirjoitti...

Aivan mahtavia löytöjä! Ihan mielenkiinnosta kyselen, että missäpäin huutokaupassa olitte ja kuka oli meklarina. Itsekin kierrellään huutokauppoja oikeastaa koko Pirkanmaan alueella, mistä vain ilmoituksia Aamulehdessä on. Paljon on varmaankin muitakin huutokauppoja, mutta tieto ei meitä tavoita.

Meillä mökki Jämsän Länkipohjassa, niin osaisitko vinkata kirppareita tms täällä päin? (Etkös asukin jossain täällä suunnalla Pirkanmaata, vai muistanko väärin?)

T:Heta

Pihlajanmarja kirjoitti...

Uskomattoman halvalla sait tyylikaluston. Ei tainnut olla juurikaan pohjahintaa. Tuollainen silitysrauta on minullakin. Ostin sen kerran kirpparilta.
Nuo kaikki vastu ja vakat ovat ihania ja puiset työvälineet.

Satu kirjoitti...

Upeita löytöjä, kyllä varmasti kannatti käydä huutamassa :)

Kesäkukka kirjoitti...

Upeat huudot!
Tuo pöytä olisi kyllä kelvannut minullekin, harmi, että huutokauppa oli silloin kun olimme reissussa ;)

Terveiset Ruotsista!