tiistai 30. marraskuuta 2010

Pakkasia

Kivimäessä oli aamulla pakkasta 20 astetta ja onneksi huomenna on luvattu jo vähän lämpimämpää...Töissäkään ei ole päästy lasten kanssa ulos ja päivä tuntui pitkältä. Yleensä ulkoilemme paljon ja lapset viihtyvät hyvin ulkoleikeissä.
Alma ihmettelee talventuloa, mutta tarkenee paremmin ulkona kuin Ninni, pikkukoiramme. Lampolassa on ollut +1-+4, joten ihan sopivaa villaturkeille :) Vaari laittoi lampolaan pakkasvahdin, että tarpeentullessa voidaan lampolaa lämmittää.
Tänään siivosvuorossa on ollut makkarimme ja huomenna pidän siivoustaukoa, kun menemme Ideaparkkiin ostoksille. Kastelahja, jouluostoksia, kukkalauta ja verhotanko on kauppalistassa...ostin uuden kapan jouluksi ruokailuerkkeriin ja se pitäisi saada ikkunaan:) Kun saan sen ikkunaan esittelen tietysti heti miltä se näyttää:)

5 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihana lyhty ja koriste!
Me olemme töittä käyneet pienen lenkin pakkasesta huolimatta, kasvot meinaa ulkona jäätyä, mutta reippaasti kävellen muuten ei palele.
Teillä on ihant juhlat tiedossa. Meillä samanmoiset sitten tammikuussa.
Mukavaa joulukuuta!
-päivi-

tuksu kirjoitti...

Minäkin olen menossa kaupoille huomenna :) Samu tarvii lämpöisemmän takin...aamusta suuntaamme Ideaparkkiin mekin ja jos nähdään, niin istahdetaan juttusille :)
Ristiäisiä on ihana valmistella :)
Mukavaa iltaa sinne
tuksu

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis sydänkoriste.. Kyllä se pakkanen on "hellinyt" meitä täällä länsirannikollakin. Nyt on lupaillut vahän leudompaa. Toivotaan, että ei tule ihan vesikelejä..

Riitta kirjoitti...

selvästi energiaa riittää teilläpäin, siis tuota ihmisenergiaa ;) Pakkasta on tosiaan riittänyt ja seuraavaksi luvassa lumisateita eli talvi tuli heti jäädäkseen :)Iloista ahkerointia sinulle ♥

piitis kirjoitti...

Pakkaset kyllä sais jo hellittää.
Saadaan valkoinen joulu, ainakin nyt näyttää siltä.

Voi kun saisi jostain siivous puuskan.

Kauniit talvimaisemat teillä siellä.
Sydän ja pilkistävä pitsiverho on ihana.

Mukavaa joulukuun alkua!

^_^Piitis