maanantai 29. marraskuuta 2010

Sekametelisoppa :)

Yläkerran aulaamme on sijoitettu entisestä talostamme n. 17 vuotta vanhat tv-taso ja
hyllystö. Hyllystö on täynnä tavaroita avioliittomme ajalta. Monista en raski luopua ja en tiedä miten ne järjestelisin hyllyyn, että näyttäisivät siedettävältä.
Vaari se on umpisten unessa tuossa nojatuolissa ja

minä se täällä virtuaalimaailmassa pyörin. Pitäisi mennä nukkumaan...väsyttää ja tukkoinen olo vaan jatkuu...taitaa olla poskiontelotulehdus tulossa:( Tänään olin ylitöissä, kun laitoimme joulua lapsille. Perinteisesti joulukuussa osastollamme on tontunpaja ja tänä vuonna se on Nalle Puhin joulupaja. Kokoonnumme siihen koristeltuun tilaan aina ennen ruokailua ja jokainen saa avata joulupussin vuoropäivänään. Tänä vuonna pussista tulee jotakin kivaa yhdessä tekemistä ja jokaiselle oma silkkinauhassa oleva "kilikello". Lapset ovat niin ihanan innostuneita aina, kun hiivimme pajaan jouluvalojen luo. Huomenna vietämme talonyhteistä pikkujoulua ja siitä se jännitys sitten alkaa :)

Tänään en ole kotona sitten saanutkaan mitään aikaiseksi.....

7 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Mitenkä sitä nyt rakkaista muistoista raaskii luopua ja tuossa hyllyssähän niitä on hyvä säilyttää. Pitäähän sitä vaarin ottaa välillä pienet nokoset.::)

Kirsti kirjoitti...

Ihana uusi ulkoasu blogillasi. Punainen enkeli kynttilöineen on lämmintä katsottavaa!

Eija kirjoitti...

Voi muistan lämmöllä työaikaani päiväkodissa, kunnes jouduin luopumaan siitä... Lapset olivat niin ihania ;D Kyllä sitä tavaraa ja muistoesinettä kertyy joka huusholliin.. Laitoin s-postia sinulle ;D

tuksu kirjoitti...

Ihana juttu sulla taas! Ja nuo aarteet on vain "pakko" säilyttää...meillä niitä jo reippaasti yli 40 vuoden ajalta...alkavat lapsista/lapsenlapsista tuntua antiikilta, kuten mekin *nauraa*
Kyllä ne tarhan lapset ovat onnekkaita, joilla sinä olet hoitajana :) sulla on niin rakastava ja lämmin asenne noihin piipertäjiin.
Kiitos Mammeli siitä! Lapset, liian monet jäävät kotonaan sitä syliä ja rautta paitsi, on aiva ihanaa, että edes tarhassa on sellainen Enkeli-täti, joka pitää huolta noista pienistä :)
Olen liikuttunut, tämän päivän postauksestasi :)
Mukavaa päivän jatkoo sinne
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Kipaiseppas ostamassa apteekista sellainen nenänhuuhtelukannu. Meidän perheessä loppui poskiontelutulehdukset siihen kun rupesimme huuhtelemaan nenää kannulla aina kun flunssa iskee. Flunssakin menee ohi nykyää tosi nopeesti tuon kannun ansiosta.

Mukavaa viikon jatkoa sinulle. Ja toivottavasti tauti hellittää ristiäisiin mennessä.

Eloise kirjoitti...

Tuota sarvikuonokannua minäkin lämpimästi suosittelen, tutustuin siihen itse keväällä, kun yksi tulehdus ei meinannut millään antaa periksi... Kolmas ab-kuuri ja sarvikuono vihdoin selättivät taudin. Käytön oppii nopeasti ja se kummasti helpottaa oloa!

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos neuvosta...nyt tuntuu paremmalle, mutta taidan ostaa sarvikuonon varalle ensi kerraksi!