perjantai 12. marraskuuta 2010

Perjantain mietteitä

Täällä voidaan jo vähän paremmin. Aamulla vointi oli pirteämpi ja töihin menin ihan innolla, kun tänään tarjottiin sitä aamupalaa isille ja lapsille meillä töissä. Oli ihana katsella, kun lapset olivat niin innoissaan, kun isät tulivat heidän viereensä, joivat kahvia ja yhdessä söivät eilen lasten leipomia sämpylöitä. Tunnelma oli hyvin leppoinen:)

Ompeluakin yritin, kun sain blogiystävältä JaanaElinalta aika on taikaa blogista kivan possun ohjeen, mutta siitä ei tullut mitään....en ollut oikein voimissani ja joku siinä mätti...palaan asiaan paremmilla hermoilla ;)
Yläkertaankin muutti pari tonttua joulua odottelemaan.....
Alma ja Niilo taas leikkii....
Ihanaa on meidän eläimillä on leikkikavereita. Tuntuu paremmalta lähteä töihinkin aamulla, kun tietää, että Almalla on isosisko Ninni seurana. Ninnin ansioiksi laitankin sen, että Alma ei ole tehnyt mitään pahaa, kun olemme töissä.

Nyt illalla alkoi taas kurkku tulla uudestaan kipeäksi. Täytyy keittää hunajateetä ja ottaa buranaa. Huomenna tulee lastenlapset ja kaikki lapsemme ja aikomus on leipoa jotakin hyvää....

NIIN ja KIITOS ihanista kommenteistanne TAAS, tuntuu niin kivalle, kun jaksatte laittaa ystävällisiä terkkuja minulle :)

12 kommenttia:

seijastiina kirjoitti...

Voi noita suloisia eläimiä, mukavastihan ne juttuun tulee, hauska katsella.

Ja sinä hyvä ihminen otapa sitä hunajaa todella, se on hyväksi, lepäile älä rasita ,kyllä ne possut valmistuu sittenkin kun on täysin terve.
Ne on muuten ihania, kävin siellä JaanaElinan blogissa, ei ihme että tahdot tehdä jo :D

Leppoisaa viikonloppua ♥

tuksu kirjoitti...

Kiva, että jaksat paremmin jo. Toivotaan, ettei tauti kaadu päälle ja saat nauttia lastenlasten seurasta täysillä :) Viettää "rusinat pullasta" päivää!
Mullakin tuolla yksi rallattelee unille menossa...
tuksu

Riitta kirjoitti...

Mä sain Jaanaelinalta samat kaavat,ja jos kykenen yhtään niin huomenna aion testata onnistuuko minulta :) Ilostuttaa aina vaan nuo kuvat teidän karvaisista perheenjäsenistä !Parempia vointeja sulle

Jaana kirjoitti...

Kiva kun kävit..oli heti pakko tulla vastavierailulle, ja hyvältä näyttää :)) Hyvää isäinpäivä viikonloppua teille! Hih, meidänkin kissat ja koirat kisailee samalla tavalla, välillä tosin iskee saalistusvietti ja matot saavat kyytiä :)

Katja kirjoitti...

Paranemista! Meilläkin Kaapo ja Otto-kissa leikkivät samaan tyyliin.

Anonyymi kirjoitti...

Mainioita nuo kissojen ja koirien leikit :)
Lämmöllä minäkin muistelen noita päiväkodin tapahtumia, oli ihanaa vierailla niissä ja seurata lasten puuhia.
Nyt on sitä kurkkukipua liikkeellä, täälläkin juuri yksi sairasti. Pikaista paranemista! :)

LeenaJohanna kirjoitti...

Olen myöskin ollut päiväkodissa töissä ja sama käytäntö oli siellä.
Isiä ja äitejä myöskin kahvitettiin.
Tuota flunssaa on jatkuvasti liikkeellä.
Toivottavasti saat tropattua kunnolla.
Kiva nähdä taas Niiloakin. Poika on kasvanut ja paljon.
Näitä sinun eläinkuvia katselis vaikka miten. Niin ihania ovat.
Tulen aivan hyvälle tuululle kun kattelen Almaa ja Niiloa leikeissään. Söpöset<3
Kivaa viikonloppua ja isänpäivää!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanat nuo Niilo ja Alma..
Täältä heille lähettää terkkuja Niilo hauva..:)

PIUZA kirjoitti...

Kiva ajatella isiä ja lapsia aamiaisella yhdessä <3
Alma ja Niilo on niin hurmaavia.:)
Minullakin on parina päivänä kurkku tuntunut vähän karhealta, mutta ei flunssa ole kuitenkaan päässyt päälle. Kokeilepa raastettua inkivääriä vielä liottaa kuumassa vedessä + siivilöinti. Antaa kummasti flunssalle siiiiivet!:D

Paula

PIUZA kirjoitti...

PS. ja siihen sitten se hunajatee.

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Toivottavasti hermot on jo paremmalla tuulella, hih .. ja vointisi muutenki parempi. Kuules, ku kirjotit että oot jo ruvennu kirjoommaan ylös joulusia asioita vihkoos, niin laitappa muutama vinkki meillekki tänne vierailijoille pohittavaks. Mie ainaki meen samalla kaavalla jok ikinen joulu.. ois ihan mukava napata ees jotain uutta mukaan :) Jouluset ajatukset mielessä terkkuja Mammeli t. hanne

Eloise kirjoitti...

Hei, ja kiitos mukavan kotoisasta blogistasi. Sinun täytyy olla päiväkoti-ihmisiä myös, niin tutulta tuo isänpäiväaamupalakahvitus kuulosti. Ne on lapsille niin tärkeitä hetkiä! Ja tuo ompelukone kuva oli niiin houkutteleva, että pitääpä ottaa omakin esille :)