torstai 18. marraskuuta 2010

Siivooja hommissa:)

Meidän yläkerrassa käy vakisiivooja päivittäin....
tässä se siivoja käy välillä vilvoittelemassa, että jaksaa taas sisällä laittaa paikkoja "kuntoon";)
Tänään on meilläkin päin satanut koko päivän lunta. Alma on ollut ihan innoissaan ja kirmannut ulkona, kuin villivarsa. Yläkerran terassi pitäisi putsata lumesta ja Alma tuli sitä mamman kanssa ihmettelemään. Mitäs se Alma nyt on huomannut parvekkeella?
No Niilohan se ihailee kaiteella maisemia. Niilo on jo paremmassa kunnossa ja ei oikeastaan onnukkaan enää. Tutkin eilen paremmin jalkaa ja siinä on kaksi isohkoa haavaa, jotka näyttää umpeutuneen.
Tälläiset metalliset valosydämet tarttui eilen mukaani, kun kävin "lähikaupungissa" ostoksilla.
Vielä en tiedä onko tässä niiden paikka, mutta ainakin yläkerran aulaan se sijoitan.

Tänään ilmoitin vaarille, että tulevana viikonloppuna mennään jouluostoksille....vaari saa päättää pe, la vai su....siis vaari ei mitenkään ole tossun alla;) Haluaisin saada joululahjat ajoissa ostetuksi, että voisin keskittyä joulukuussa ristiäisiin ja joulunsanomaan :)

11 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Onkin hyvä hoitaa ne "pakolliset" tonttuilut, pois alta... Itselläni tarttuu lahjoiksi sopivaa pitkin vuotta. nykyään vaan on kova homma miettiä, että "mihinkäs tuon/tuon piilotinkaan..."
Mukavaa lumikeliä sinne :)
tuksu

Liisa kirjoitti...

Voi voi mikä siivoilija siellä on;)

Ompas kivat nuo valosydämet!!'Mukavaa loppuviikkoa!

Jaana kirjoitti...

Meilläkin laitettiin havuköynnöksiä terassin kaiteisiin, iski inspis samantien kun satoi hiukan lunta. Lämpöistä loppuviikkoa!

Marge kirjoitti...

:DD Vai käy teillä vakisiivooja, joka käy väliilä vilvoittelemassa...;D Mutta täytyy myöntää, ettäk yllä on lutunen siistijä...;D Hyv-, kun Niilo voi nyt hyvin:)
Ai, että kun nauroin tuolle vaarin valintamahdollisuudelle;D

Kyselit, että missä mallissa on joulupuuhasteluni. Voi, niin paljon on vasta edessä *huoh*,olen niin alussa vasta, mutta teen kyllä ihan rauhassa ja jätän suosiolla sellaiset pois laskusta, joihin ei aika riitä. Haluan saada oikein jouluntunnun, ei stressiä, ainakaan mitään isompaa...;)

Ihanaa pian koittavaa viikonloppua Ystävälle<3

Marge kirjoitti...

Höh, mokomat virheet!! Mitä mä oikein olen painellut...;D Siis: kyllä ja hyvä;D

Marge kirjoitti...

Hei, huomasin vanhemmasta postauksestsi, että miehesi oli seurakuntavaaliehdokas ja pääsi läpi!!! Mahtvaa, hienoa!!:))
ONNEA miehellesi ja siunausta työhön!!

Ps. Noista joulun koristeluistakin vielä sen verran, että koristelen enimmäkseen kynttilöillä, kukilla ja pyrin käyttämään jo olemaasaolevia joulukoristeita ja luonnnosta saatavaa materiaalia:) Yhden isomman lyhdyn kyllä ostan:)

Hali!!!:)

Irmastiina kirjoitti...

Eikö ole ihanaa, kun on siivoja omasta takaa...:):)
Nuo ovat ihanat nuo valosydämet.

Krista kirjoitti...

Tuleepa jouluinen olo tätä blogiasi lueskellessa ja kauniita kuvia katsellessa. Itselläni on jouluvalmistelujen aloittaminen jäänyt tänä vuonna,kun on ollut muuta ns. tärkeämpää. Mutta pikku hiljaa täytyy valmistelut aloittaa. Hyvää viikonloppua sinulle!

Johanna kirjoitti...

Ihana siivooja teillä siellä ;D. Kauniit valosydämet!

Itsekin yritän ostaa joululahjat hyvissä ajoin, joulun alla on puuhaa varmasti sitten muutenkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Pitkin syksyä olen tarkkailut "salaa" Kivimäen elämää:) Olen ihastuksesta ymmyrkäisenä kun katselen kuvia ja luen juttujasi. Itsekin olen viiden lapsen mummi joista kolme asuu toistaiseksi Kiinassa, mutta onneksi lentokone vie mummia sillointällöin heitä katsomaan. Aion edelleen seurata elämää siellä Kivimäessä, joten hyvää jatkoa Sinulle ja ihanalle perheellesi:)) ""mummi""

Eloise kirjoitti...

Meillä käy ihan samanlaisia jälkiä jättävä siivooja lähes päivittäin... viime viikolla hän oli ystävällisesti siivonnut täysinäisen paperikorin, kyllä kelpaa taas laittaa roskia tyhjentyneeseen koriin ;)...