perjantai 19. marraskuuta 2010

Viikonloppu hyvässä seurassa ;)

Nuoremme lähti tänään Turkuun, Maata näkyvissä- tapahtumaan viikonloppua viettämään kavereiden kanssa :) Me vaarin kanssa ajattelimme laittaa elämän risaiseksi. Ostin Saarioisten maksalaatikkoa "illalliseksi" ja vaari raapi päätää keittiössä ja tuumi.....lämmitetäänkö tämä pannulla vai mikrossa???;) No, antaa mennä tämän kerran...PANNULLA, sanoin minä! Niinhän sitä sitten ruokailtiin kaksin ja sulassa sovussa...mitä nyt Alma vähän kävi varmistelemassa, että eikö se tosiaankaan ole minulle???
"Illallisen" jälkeen vaari kuori porkkanat ja mammeli laittoi ne kiehumaan. Toiseen kattilaan laitoin riisipuuron kiehumaan ja kohta alkaa porkkanoiden survominen ja maustaminen. Siis porkkanalaatikoilla aloitetaan tämän vuoden jouluruokien teko. Teen laatikot aina etukäteen pakastimeen, jotta ei tarvitse enää hosua ennen joulua.
Ja luultavasti sitten huomenna menemme jouluostoksille....neuvottelut on vielä vähän kesken vaarin kanssa, ostoksille menosta;)
Star Wars legot olisi isommille lastenlapsille kuulemma mieluiset ja pienemmälle ehkä touhumatto tai jotain muuta kivaa....No, katsotaan, mitä kaikkea mukavaa sitä löytyy.....Siis huomenna kaupunkiin, sano maalaismammeli :)

Ihanaa viikonloppua kaikille, kiitos ilahduttavista kommenteista erityisesti uusille kommentoijille :)

7 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Tervetuloa turkussee :)
Itse olin jo jouluostoksilla..siis pakko aloittaa, kun niitä lahjojen saajia on niin monta, ja kun meillä ei todellakaan ostella pitkin vuotta leluja, niin niitähän sitten tulee näin joulun aikaan, mutta lasten riemua ei voita mikään :)) Lasten ilahduttaminen on yksi joulun parhaista asioista..muiden lisäksi :) Reipasta viikonloppua!

tuksu kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinne :) Me käytiin kynttiläkaupassa tänään :) ja nyt riittää kynttilöitä polttaa asti (ainakin toivon niin)
Mukavaa viikonloppua sinne
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja joulusuunnitelmia sinulla ja tuo "siivooja" on kyllä maailman suloisin! Tuota teidän "illallista" minulla oli tänään töissä "päivällisenä" ;)Lasten lahjahankintoja pitäisi tosiaan alkaa tekemään ettei tule kiire ja meilläkin kun ne pitää salaa hankkia ja ehtiä vielä piilottamaankin jonnekin.. Mukavaa viikonloppua!:)

Irmastiina kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinulle, vaarille ja kaikille nelijalkaisille..:)

JaanaElina kirjoitti...

Nams,tuo maksalaatikko on hyvää.Perinteinen rusinoineen päivineen.

Nyt tekee mieli porkkanalaatikkoa,ensi viikolla pakko tehdä.

Tänään mennään hirvipaistille peijaisiin.Siellä syyvään mahat täyteen.

Mukavaa viikonloppua.

Eloise kirjoitti...

oi,oi... maksalaatikko voissa pannulla paistettuna on oikeaa herkkua :). Pitäisköhän käydä kaupassa... ;D

Mari kirjoitti...

Maksalaatikka pannulla paistettuna on hyvää :) Yhden lahjan sain minäkin tänään ostettua... Hyvää viikonloppua!