lauantai 20. marraskuuta 2010

Tienaamassa;)

Kuvat tässä postauksessa on nyt vähäiset, kun kuopuksemme vei talon ainoan kameran mukanaan Turkuun festareille. Joka vuosi on joku lapsistamme ollut "siinä" iässä, että Maata näkyvissä tapahtuma on vetänyt puoleensa ja hyvä niin:) Emme ole alaikäisinä muille festareille päästänytkään nuoriamme....

Vaari "valitsi" tämän päivän shoppailupäiväksi;) Siis olimme tienaamassa vaarin kanssa Tampereella boonuksia. Vaari ei oikein ymmärtäny minun logiikkaani, että mitä enemmän ostaa sen enemmän tienaa boonuksia. Kyllä minä tyttö sitten osaan tienata;) Voi, mitä kaikkea kivaa löytyi kotiin ja lahjaksi....heti kuvailen, kun saan kameran käsiini:)

Karvaiset rakkaat odottivat kotona kiltisti, eivät olleet tehneet mitään pahaa...Alma ei ollut edes pissannut sisälle, vaikka olimme poissa 7 h....
Siitä palkkioksi toimme heille ydinluita...tämä kuva on kopioitu netistä, ei siis tälläistä läjää ostettu. Annoin ison luun Almalle ja Ninnille pikkuluun, mutta silmänräpäyksessä pomo Ninni otti isomman luun ja Alma tyytyi pieneen luuhun....Nyt meillä on rauhallista kuuluu vain narskutus...kaksi höppänää on uppoutunut täysin puuhaansa:) Pari luuta säästän ristiäispäiväksi, että rauha pysyisi maassa kasteen aikana. Kyllä mamma keinot keksii:)

MUKAVAA LAUANTAI-ILTAA KAIKILLE...Nyt haen alakerrasta Mars-jätskit vaarille ja mammelille ja me jyrsitään sitten niitä;)

8 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Teillä onkin sitten ollut "hauska kaupunkimatka" tänään.
Kiva on joskus päästä kaupoille kunnolla ja rauhassa.
Mä kvin yhden lapsenlapsen kanssa tänään Ideaparkissa, kun hänen synttärinsä olivat, olin luvannut "palasen" rannekoruun...kauniin turkoosin kiven tyttö siihen valitsi.
Samalla ostettiin sitten "hiukan" muutakin ja lähtiessä vielä Prismasta ruuat!
Ja sieltäkin "hukan jotain muuta" -15% on tuntuva juttu! ja bonuksia tuli :)
Mukavaa pyhäpäivää sinnekin
tuksu

Elämän Helmiä kirjoitti...

Me haettinkans eilen "bonuksia" kun jouluostoja tehtiin Prismasta ja Timanttisilta. Vielä tänään oisi tarkoitus käydä keräämässä bonukset talteen. Eilen meille syntyi ensimmäinen lapsenlapsi ja isä haluaa tytölleen ostaa Kalevalan äitilapsikorun, onneksi on ne -15%.
Ihanaista sunnuntaita!
-päivi mummi-

Tirriliisa kirjoitti...

Loistava idea tuo tienaaminen, täytyykin koittaa omaan ukkoon sitä myös;)

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntaitervehdys!

Tulin vain sanomaan, että siun blogi on niin mahtava ja tosi kivalla tyylillä kirjotat!
Tykkään tosi paljon!

Ihanaa joulun odotusta toivottelee

Liisapäivi

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä karvakorvien kelpaa, kun saivat makoisat herkut...:)
meillä vielä boonuksien kerääminen tekemättä. Yleensä kyllä olen ajoissa, mutta tänä vuonna tuntuu, että kaikki jää viimetippaan.

Siru71 kirjoitti...

Mie meinasin sanoa, etten päässyt tänään tienaamaan, kun olin töissä :O Siis, tienasinhan miekin :)) vähän toisella tavalla vaan :)
(siun tapa on kivempi)

-T kirjoitti...

Tuon logiikan tunnen myös ;) Mitä enemmän ostaa niin sitä enemmän voi säästää ;) Mutta ymmärrän myös miehiä siinä ettei he aina ymmärrä naisten logiikkaa... Näin kai se menee!?!

Willasukka kirjoitti...

Meillä oli myös tyttö Turussa festareilla, tykkäsi kovasti!