tiistai 18. tammikuuta 2011

Mammeli "maailmalla"

Aamulla, kun heräsin turvotus varpaasta oli laskenut aika hyvin ja tuntui jo paljon paremmalta, kuin illalla. Punavioletti väri koristi kyllä varvasta, mutta ajattelin, että jos työpäivän jälkeen ei tunnu pahalta lähden junalla käymään Tampereella. Tarkoitus oli ostaa saapikkaat ja talvitakki alesta. Ensimmäisenä ostin Nomination koruuni sydämen.
Valitsin tämän sydämen toiseksi palaksi, ensimmäisenä ostin enkelin. Ristiä olin menossa ostamaan, mutta kun ne oli loppu valitsin sydämen. Yhtään en kysynyt, mitä pala maksaa ja vähän kakistelin, kun hinnan kuulin...oli kolme kertaa kalliimpi kuin enkeli.....ei auttanut kuin maksaa, kun pala oli jo rannekkeeaseen laitettu. Välillä minuun iskee nuukuuden puuska ;)
Stokmannilta ostin puoleen hintaan tyynynpäälliset ja kaksioispussilakanan. Meillä on vaarin kanssa kaksoistäkki, jota pidä yhtenä pitkän avioliiton salaisuutena;)
En ole koskaan hoitanut kynsiäni ja sen näköiset ne sitten ovatkin. Kuopus sai joululahjaksi kynsienhoitopakkauksen ja minäkin innostuin nyt ostamaan elämäni ensimmäiset viilat.....hyvänen aika, ei kai vaan ala viidenkympin villitys iskeä pikkuisen etuajassa, kun tämmöisiin kotkotuksiin mammelikin alkaa rahojaan ja aikaansa käyttämään;)

Niin ja sitten ne saapikkaat ja takki...mieleisiä meno saapikkaita ei löytynyt, MUTTA takki löytyi....ei tietenkään alesta ja eikä se ole edes talvitakki vaan välikausitakki....MUTTA ihana ja kallis....älkää vaan kertoko vaarille;) Esittelen myöhemmin.....

ps...varvasta jomottaa ;)

8 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Me saatiin äidiltäni tuplapeitto lahjaksi juuri ennen naimisiinmenoa ja peitto mokoma kului puhki jo jokunen vuosi sitten! Pitäs kait pitkän onnen takaamiseksi ostaa uusi.
Vaan taitaapa teilläkin olla sen pitkän yhteiselon salaisuus siinä, että "kolmisäikeinen lanka ei hevillä katkea".

seijastiina kirjoitti...

Ihana sydän korussa ♥
Pitää ostaa jos se siihen kuuluu, nuukuus iskee minuunkin välistä, varsinkin kun innostuin noita Arabian astioita keräämään.
Ahaa, kaksoispeite, se voi ollakin hyvä asia, meillä ihan omat :)
Kauniit on pussilakana ja tyynynpääliset kyllä ♥

Tuula kirjoitti...

Huomenta! Tulin niin hyvalle paalle naista sinun jutuista tana aamuna! Toivottavasti varvas paranee pian.

Liisa kirjoitti...

Paranemisia varpaalle!
Nuo rannekorut on nykyään muotia. ostin tyttärelle vuosi , toista sitten lahjaksi yhdellä palalla. Se noissa on kiva, että saa itse koota korun mieleisekseen.

Tiedätkö, meilläkin oli, siis oli ihan alusta asti tuplapeitto vaarin kanssa,mutta pari vuotta sitten haluaisin oma peiton , kun vaari aina omi kokonaan koko ison tuplapeiton itselleen yön aikana , ja sain nukkua ilman peittoa, niin päätin että nyt saa riittää, tää mamma ostaa oman peiton:)

Mukavaa viikkoa!

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis sydänpala.
Kyllä mammelista tulee nyt hieno, kun on kynnetkin oikein hoidettu..:):)

tuksu kirjoitti...

Mammeli: KÄÄK! Ei VOI OLLA!!!!
Mä ostin Tampereen reissulta SYDÄMEN, kolmella kirkkaalla zirkonilla :) eli siis samanlaiset! TAAS:) ja asetettukin samoin, enkelinoikealle niin, että väliin jäi yksi pala. Siihen ja samoin enkelin toiselle puolen laitan zirkonin. soikean :)
*nauraa*
tuksu

Tuuli kirjoitti...

Juuri noin sen kuuluukin mennä: takkia etsitään alesta, ei löydy, mutta normaalihinnalla löytyy se maailman ihanin ja pakkopakkopakkosaada-takki! Ja monta kertaa olen todennut, että näin hankittua vaatetta tulee käytettyä paljon enemmän kuin sitä alesta ostettua "no, ehkä tää on ihan hyvä-takkia". Ihan oikea ostos!
Kynsienhoitotarvikkeita
tarvitsisin minäkin ettei tarvitsisi kulkea kädet taskussa ihmisten ilmoilla... ;)

Mukavaa talvista viikonjatkoa Kivimäkeen!

Irmastiina kirjoitti...

Blogissani on sinulle jostakin, käyppä katsomassa ja ota mukaan jos haluat..:)