tiistai 8. maaliskuuta 2011

Lakiaistapahtumassa

Tänään saimme Vaarin kanssa viettää kivan illan seurakunnan laskiaistapahtumassa. Seurakunnassamme on ollut tapana järjestää koko perheen tapahtuma yhteisvastuun hyväksi. Lapset laskivat mäkeä, paistoivat nuotiossa makkaraa, askartelivat ja saivat onkia. Myytävänä oli arpoja, ihania vohveleita ja suussasulavaa voileipäkakkua, täytekakkua ja tuoretta sämpylää mehun ja kahvin kanssa sai nauttia vapaaehtoista korvausta vastaan. Pieni hartaushetki oli myös lopuksi:)

Mammeli hääri apuna lasten askartelussa ja Vaari auttoi nuotiopaikalla makkaranpaistossa. Niin ja naistenpäivän kunniaksi vaari toi armaalleen nuotiolla käristetyn makkaran...arkipäivän romantiikkaa Kivimäkiläisittäin ;)

6 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Teillä on ollut tosi kiva päivä:)

tuksu kirjoitti...

IHANA Vaari :) Me olimme Petri Laaksosen kirkkokonsertissa, Yhteisvaastuun hyväksi. Vaari osti mulle uusimman levyn "Syvä Hiljaisuus"
Mukavaa viikon jatkoo...naistenpäivää en kehtaa enää toivottaa, kun on jo miltei yö :)
tuksu

LeenaJohanna kirjoitti...

Oikein kiva laskiaistapahtuma.
Seurakunta on todella hyvä järjestämään kaikkea kivaa.
Kovin heppoisesti ihmiset nykyään eroavat seurakunnasta sen kummemmin miettimättä mitä kaikkea hyvää seurakunta tarjoaa.
No menipäs tämä nyt synkäksi.
Kivaa , aurinkoista päivää sinulle Mammeli<3

Irmastiina kirjoitti...

Ihana laskiasirieha. Mahtava mäki ja miten maukkaan näköinen laskiasipulla1!!

Sirkku kirjoitti...

Kuinka paljon tapahtuma veti väkeä, noin suurinpiirtein?

MaMMeli kirjoitti...

Meidän paikkakunnallamme asuu vähän yli 2000 asukasta. Yhtään en laskenut ihmisiä, mutta arvioisin että aikuisia oli n. 30, nuoria rippikouluikäisiä n.10 ja lapsia n.40...enemmän olisi mahtunut, mutta kiva kun nämäkin tulivat pitämään hauskaa:)