keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Tyttöjen ilta

Empä malttanut olla ostamatta uutta Toivekoti&Puutarhalehteä. Tykkään muutenkin tästä lehdestä, mutta nyt oli erityinen syy..."blogiystävämme" Malla, blogista Elämää Villa Honkasalossa, esittelee siinä ihanaa kotiaan:)))

Ihana aina katsella, mitä uutta Malla on keksinyt heidän kotiinsa, mutta eniten minua kiinnostaa kuitenkin Mallan blogissa heidän suloinen perheensä. Ihmettelen sitä valtavaa tarmoa, mitä Mallalla suurperheen äitinä on. Mahtavia leivontaherkkujakin hän jaksaa aina tehdä ja jakaa meille muille myös hyvät ohjeensa, kiitos Malla:)
Kuvat kodista näyttivätkin tutuilta, sillä vierailenhan Mallan blogissa säännöllisesti.
Juu ja tässä on meidän iltaherkkuja;) Vaari on parin päivän työmatkalla ja me "tytöt" siis mammeli, neiti ja eläimet pistetään elämä RISAISEKSI;) Arvatkaas kuka syö mitäkin:)))
Neiti teki tästä pussista ihania suklaakeksejä....
niitä sitten murusteltiin lämpöisenä jätskin joukkoon ja nam.......maiskis....No meneehän se pari päivää näinkin ilman Vaaria....Kolmenkymmenen vuoden aika emme ole montaakaan kertaa olleet erossa toisistamme. Vaari lupasi vielä illalla soittaa hyvät yöt:) Millähän sitä oikein aamulla herää, kun vaari ei ole unikekoansa herättämässä;)

Näpräys rintamalla olen päättänyt tehdä lastenlapsista sen valokuvauskansion, kunhan pääsen ostamaan kansion viikonloppuna. Ajattelin myös tehdä pesukonehuovutuksella pääsiäiseksi kaitaliinan, senkin tarpeet ostan viikonloppuna, kun täältä maalta ei saa kuin ruokaa kaupoista. No, esittelen sitten tekeleitä, kun jotakin valmista saan aikaiseksi.

12 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Tykkään kans Villa Honkasalon blogista :) ja muutenkin tuo uusin toivekoti -lehti.. se tuli ahmittua samalta istumalta!
Onneksi nuo on siitä hyviä, että voi lukea kuinka moneen kertaan vain ja aina löytyy uutta!!

Koittakaahan selvitä tyttöenergialla, älä nyt vain ota tilaisuudesta vaaria ;D

Susanne kirjoitti...

Minäkin ihailin Toivekoti & puutarha lehdestä Mallan kaunista kotia ja suloista perhettä. Mallalla on tosiaan myös tosi ihana blogi!

Ihania herkkuja teillä on siellä!
Mukavaa tyttöjen illan jatkoa!:)

Katja kirjoitti...

Mukavaa tyttöjen iltaa, sinun herkut maistuisi täälläkin :)

Marge kirjoitti...

Ostin kans tuon samaisen lehden:)
Ihanaa, kun "vaari" soittelee hyvät yöt;)<3 Herkutelkaa te ja nauttikaa!:)
Minä taisin nuolaista ennenkuin tipahtaa, sillä tulin juuri läkkäristä antibioottien kanssa. Sairaslomalla. Ensi viikolla olisi tarkoitus jälleen mennä töihin. Uusiutunut tai pitkittynyt flunssa. Energiataso nollissa, mutta toivossa on hyvä elää...
Pysyhän sinä terveenä!!<3

Marika kirjoitti...

Vai on Mallan ja perheensä koti esittelyssä lehdessä! Se onkin kyllä niin kaunis, että on todella ansainnut paikkansa lehden sivuilla! Ihanaa! :)

Kunhan tuo kevät nyt ehtii tänne meidänkin pihaan asti, niin innostun kovasti keväällä ostelemaan muun muassa sisustuslehtiä ja puutarhalehtiä. Keväällä sitä jotenkin herää ikäänkuin uudelleen eloon ja niin mielellään kaikenlaista uutta haluaa kotiin ja pihalle!

Me vain tosiaan asumme niin ison metsän ympäröimänä, ettei ole yhtään vielä kevättä näkyvissä. Johonkin täytyy aina kävellä tai ajaa, että pääsee aurinkoa näkemään. Mutta kunhan se huhtikuu tulee, niin alkaa sitten pikkuhiljaa meidänkin pihaan paistamaan :)

Ihania herkkuja teillä siellä muuten! Itse en noista luista välittäisi, mutta koirat kyllä ;)

Eeviregina kirjoitti...

Mulle tulee Toivekoti-lehti ja oli kyllä kiva juttu Mallan perheestä.
Säästän kaikki Toivekodit ja Maalaisunelmat, niitä selaa aina uudelleen ja uudelleen.
Minäkin olen kissojen kanssa kotona , mies on työhommissa joskus yhden yön, joskus useamman pois kotoa.
Joskus hän on matkoilla ulkomailla ja silloin olen muutaman viikonkin yksin kotona. Usein lähden kyllä mukaan jos vain pääsen.
Viimeksi olimme Ruotsinrajalla, mies kuvasi Kemin lumilinnaa.
Lumet sulattavaa aurinkoista loppuviikkoa!

Lila kirjoitti...

Ihanat herkut teillä tytöillä:)
Mukavaa loppu viikkoa sinulle!

Irmastiina kirjoitti...

Samaa lehteä on täälläkin ahkerasti selattu...
Kylläpä teillä on herkutellut ja luun, että arvaan mitä mammeli söi..:))

Krista kirjoitti...

Herkuttelu tekee välillä hyvää ;) Kivimäki on myös ihana koti, tykkään katsoa kuvia kauniista kodistanne. Blogissani http://www.novita.fi/blogit/489875
on sinulle tunnustus =)

Johanna kirjoitti...

oli kiva taas piipahtaa täällä :)

PikkuBertta kirjoitti...

Tulihan tuo lehti ostettua ja heti luettua.Mallan ja Samin kodista sain vaikka koko lehden pituisen jutun,mut onneksi on heudän ihanat blogisivut,missä säämme nauttia heidän kodistaan,perheestää,rempoistaan ja leipomuksistaan..KIITOS HONKASALON POPPOOLLE:)

MaMMeli kirjoitti...

Krista kiitos ihanasta tunnustuksesta ja kiva kun käyt kyläilemässä täällä:)