sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Jo joutui armas aika.....Varma kesän merkki...Mammeli on laittanut kukat maitolaiturille :)

Mamman ja Vaarin rakkaat tyttären pojat olivat viikonlopun vietossa Kivimäessä. Aaro yrittää saada Almaa kuvauskuntoon;)
Alma, äläs nyt karkaa...
No niin katse kameraan ja sano muikku:) Nämä kaksi ovat parhaimmat ystävykset. Aamulla, kun mamma heräsi oli Aaro tullut mamman viereen ja Almakin hyppäsi sänkyyn ( ? ) tämä kaksikko suukotteli sitten toisiaan:) Aaro ja Jesse leikkivät melkein koko lauantain ja sunnuntain ulkona, koska ilma oli niin kaunis!
Molemmat pojat ihastuivat kanoihin ja kukkoon täysillä:))) Siitäkös Mamma oli ikionnellinen!!! Pojat kävivät innolla tarkistamassa oliko kanat "munannu" ja silittivätkin jo kanoja. Kun kanat oli "munannu" niin kuin Aaro asian ilmaisi, tuotiin niitä mammalle kiireen vilkkaan ja huudettiin........Mamma, mamma ny tuli ilmaisia munia ;)


Sireenit kukkivat jo Kivimäessäkin sillä.....
Jo jouti armas aika ja suvi suloinen...Meidän aarteella alkoi kesäloma...syksyllä sitten lukion toiselle:)

Näillä korkkareilla neiti sitten kipitti kesälaitumelle;) Illalla hän oli kavereiden kanssa ajelemassa, Mammeli ja Vaari sydän syrjällään kuunteli, kun pariin kertaan illalla kuului ambulanssin ääni...soitin kuopukselle ja kuopus vastasi: " Elossa ollaan". Tietäähän tuo meidän pahnanpohjimmainen, kuinka tärkeä meille on :)

7 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi miten nätti on neitonen!! Ja hyvä ihme noita nuorison kenkiä.. itse en olis tuossa iässä osannut ees kävellä tuollaisilla - enkä kyllä osaa vieläkään! =D Meidän neiti 16v omistaa kanssa tuollaiset aika samannäköiset, on ne kyllä ihanat mutta nilkathan niissä naksuu.. (tai ehkä nuo nuoret vaan osaa ton korkkarikävelyn..?)

Kris kirjoitti...

Ajattele kuinka pojatkin osaavat ajatella asioita taloudellisesti. Voin kuvitella että on jännää kun oppii mistä munat tulee :)
Tämä sydän kurkussa juttu on tuttu!
Tapahtuu aivan liian paljon onnettomuuksia nykyään... Tärkeää on mielestäni että nuoret oppii katsomaan kenen kyytiin menee....

Sari kirjoitti...

Ihana maitolaituri! Muutenki ihanan kesäisiä kuvia. Olispa meilläki kannoja, sain kanamunat ihan omasta kanalasta...

Marika kirjoitti...

Maitolaituri ja kukkaset! Ihanuutta! :)

Sesse kirjoitti...

Kaunis maitolaituri!
Pikkupojista tuli mieleen omat tyttärenpojat :) Kiva, että kanat oli munannu!
Meiän pahnanpohjimmaisella alkoi myös loma.

mummeli kirjoitti...

kaunis maitolaituri, ennen niin tarpeellinen. kyllä on lasten kiva tulla Kivimäkeen, kun kaikkea jännää taphtuu kuin ilmaisia muniakin, Hieno elämys lapsille.
Hyvää kesälomaa sille pahnanpohjimmaiselle . Kyllä on nätit kengät hänellä. ja ihanat korot ennenkaikkea!

Malli kirjoitti...

Kaunis maitolaituri! Maitolaiturit viehättävät; en tosin ole ollut asialla maitolaiturilla kuin pari kertaa Pohjois-Karjalassa.
Ihanat munanneet kanat ja pojat!
Almalle terveiset meidän Kultis-Daavidilta, joka lähti koirien taivaaseen kuukausi sitten elettyään yli 14v!
Tuo vanhempien huoli on tuttua!
Kaunis neito ja ne kengät on makeet! (katsella!)