maanantai 27. kesäkuuta 2011

Täällä taas :)

Ukkonen siis hajoitti koneestani jotakin....se toimii muuten, mutta ei saa verkkoyhteyttä, joten ensiis pääse sillä nettiin. Nyt kirjoitankin tätä postausta Neidin koneelta. Huomenna pitäisi viedä kone korjaamolle....olen kuin rampa ilman tuota omaa konetta...KIITOS teille kaikkille, jotka toivotitte minulle paranemisia ja hyvää Jussia:) Olinkin tosi kipeä, nukuin melkein kolme vuorokautta putkeen. Nyt olen jotakuinkin kunnossa ja tänään alkoi odotettu KESÄLOMA, JEEEE:)

Juhannus meni omien ja siskoni nuorten vieraillessa Kivimäessä. Paljon en jaksanut laittaa tarjoamisia, mutta grillatessa saivat kaikki vatsansa täyteen ja mansikkakakkua oli jälkkärinä. Juhannuspäivänä olimme käymässä Isossa kirjassa konfferensissa. Siellä taipailimme tuttuja ja olimme kokouksessa.
Nämä ihanat Ugandassa käsintehdyt helmet Vaari osti minulle sieltä Missio teltasta. Kuva ei tee oikeutta näille koruille. Siskoni toi ihan samaa sarjaa minulle ylhäällä kuvassa olevan rannerenkaan ja korvikset. Ajatelkaa moni nainen siellä kaukana elättää koko perheensä näillä helmien tuotoilla. Hieno keksintö!!! Joka toisella naisella konffassa olikin tälläiset korut ja niitä oli myytävänä monissa monissa väreissä. Sanoinkin, että ennen "uskis" naiset erotettiin nutturasta nyt näistä koruista...niin ne ajat muuttuu;)

Toivon TOSISSAAN, että saan koneeni kuntoon ja pääsen vierailemaan blogeissanne...kaipaan jo teitä :)

17 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Oikein ihanaa lomaa Sinulle!

Irmastiina kirjoitti...

Ihanaa lomaa sinulle ja toivotaan, että koneesi saadaan pian kuntoon..☺
Olen lukenut noista koruista.. Suomalainen nainen on "johtamassa" yritystä.
Tosi hienoa, että naiset voivat koruja tekemällä tienata..☺

Sesse kirjoitti...

Onko nuo sellasia "paperikoruja"? Sellaisista olen ainakin kuullut joskus.
Me kuuluttiin vuosia "Hellareihin", mutta koskaan ei tullut konferenssissa käytyä... Tuntui aina olevan liian kaukana :)
Mukavaa lomaa sinulle!

mummeli kirjoitti...

Hyvää lomaa ja toivotaan että koneesi tulee kuntoon. Ovat kovin ukkosherkkiä nämäkin vempeleet.

Kris kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta, bloggaaminen on todellakin niinkuin tauti- tulee vieroitusoireita...:)
Hyvää lomaa sinulle!

Villiviini kirjoitti...

Pikaista toipumista sekä sinulle että koneelle. Korut ovat todella kauniit.

Marja-Leena kirjoitti...

Toivottavasti saat koneen kuntoon! Terveyttä ja mukavaa kesän jatkoa!

Riitta kirjoitti...

Ihanaa lomaa sinulle ♥

Lovviisa kirjoitti...

Aurinkoiset aamuterveiset möksältä ja rentouttavvaa loman alkua :)

Tuija kirjoitti...

Hei kuule sinulla on aivan ihana tämä tausta tässä blogissa, onko se jostain kuvasta tehty vai jonkun muun tekemä. TOSI upea, oikein miun maun mukkaan..:)

Ilman konetta nykyään ei taida oikein tulla toimeen..

Mukavaa viikon jatkoa ja toivotaan, että saat koneesi pian.

Irene kirjoitti...

Nautinnollista kesälomaa uusissa helmikoruissa!
Toivotaan, että saavat koneesi pian kuntoon.

PikkuBertta kirjoitti...

kauniit korut...eikös nuo olekin niitä paperisuikaleista tehtyjä helmiä...joskus olen kokeillut tehdä,mut aiaa meni todella paljon.

Mukavaa lomaa:)

MaMMeli kirjoitti...

Heips?:)

Sesse: Me ei olla Hellareita, mutta käydään yli rajojen sanan kuulossa :)

Tuija: Tämä tausta on löydetty ja otettu blogista: Keisarin uudet vaatteet. Tykkään tästä itsekkin ja pidän tätä kesäisin.
Ja kaikille teille lukioille: Kiitos kesäloman toivotuksista <3 Ja juu, nuo on JUST NIITÄ paperijuttuja, jonka hankkeen pisti alulle Suomalainen NAINEN <3

MaMMeli kirjoitti...

Mistähän toi kysymysmerkki pomppas tekstiini???

Malli kirjoitti...

Me kävimme konffassa aattona. Minäkin ihailin noita helmiä,m mutta mulla on jo yhdet, Alajärven varmaan Hellareiden kirppikseltä ostettu. En varmaan ennen ole "Hellareita" kirjoittanut, vaikka olenkin jäsen!
Olimme Mosabin kokouksessa ja kirjaa hänen Hamas-historiastaan on luettu, minä vasta vähän...

Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle!

Eeviregina kirjoitti...

Minä sain jo vuosia sitten Ugandan helmet eräältä naiselta lahjaksi, hän oli Ugandassa töissä ja toi helmiä myyntiin ja lahjaksi Suomeen.
Mahtava idea tuo helmien tekeminen ja hyvin onnistunut toteutus.
Luin viime talvena Hamasin poika-kirjan ja se tuntui niin "tutulta" kun muistin monet terrori-iskut mitä Israelissa tehtiin. Siskojeni kanssa ollaan käyty katsomassa monet räjäytyspaikat Jerusalemissa.
Lapsena ja nuorena juhannukset kuluivat konferenssissa, viime aikoina ei ole tullut lähdettyä sinne. Juhannus meni töissä.
Mukavaa helleviikkoa!

Eloise kirjoitti...

Tänä vuonna teki pitkästä aikaa mieli lähteä konferenssiin, Keuruulla en ole koskaan aiemmin käynytkään, silloin joskus Katinalassa nuorena joka kesä... Äitini oli siellä perjantaina ja soitti puhelun, melkein sitä kautta pystyi aistimaan sen kesäisen tunnelman, mikä siellä vallitsi, satoi tai paistoi. Ehkä vielä joskus.