tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kone kunnossa taas ja Ninni-haukun kuulumisia

Hei, kesäloma on nyt aloitettu. Perinteisesti loman alussa käyn Kallenautiossa kestikievarissa kaffeilla. Tänään kävimme työparini kanssa siellä ja söimme kahvin kanssa ihanaa juustokakkua appelsiinikastikkeen kera, nam:) Kallenautio sijaitsee vanhan Ruovedentien varrella, poikkeappas kesällä, jos olet lähellä :))

Olemme työskennelleet päiväkodissa samalla osastolla M kanssa 3 vuotta ja nyt työparini vaihtaa eskariin ja minä saan uuden työparin. Meillä on ollut hyvä tehdä töitä yhdessä, mutta onneksi hän siirtyy samaan taloon, joten näemme päivittäin. Uusi työparini on myös ihana ja hänen kanssaan olen saanut aikaisemmin työtä tehdä ja siitä nauttinut, joten syksy ei pelota yhtään :)
Niin ja sitten kuulumisia Ninni-mummosta. Ninni on 13 vuotias Cotton de tulear, jos joku ei sitä vielä tiedä. Eilen huomasin, että Ninnin suupielet ovat haavoilla. Sain ajan eläinlääkärille tänään ja lääkäri tutki tarkasti meidän Ninnin....Ninni rauhoitettiin, koska lääkäri sanoi sydämen olevan kunnossa ja kestävän nukutuksen. Ninni toinen korva puhdistettiin, hammaskivi poistettiin ja lääkäri kertoi Ninnin sairastavan pahaa allergiaa. Olenkin sen jotenkin tiennyt ja vaihtanut ruokavalion täysin, mutta Ninnillä on paha tulehdus ja se sai kortisonia piikkinä ja antibioottikuurin. Sille aloitetaan myös kuudeksi viikoksi allergisenkoiran erikoisruoka ja sen jälkeen aletaan yksittäin kokeilemaan mitä ruokaa se kestää. Lopuksi lääkäri antoi Ninnille "herätyspiikin" ja sanoi, että vanhoille eläimille hän aina antaa, koska niiden on parempi nukkua vain vähän aikaa.
Olen nyt niin iloinen, että Ninni touhut vielä jatkuu Alman ja muiden eläintemme kanssa. Pelkäsin jo, että rakas pikku-mummu jää lääkärireissulle, mutta voikin olla, että Ninni saa jatkaa elämäänsä vielä entistä vaivattomampana ja iloisena <3

Ja sitten vielä JIPPI JII...kone toimii, kuin unelma HI HIII...Ihana nuori poika vaihtoi siihen verkkokortin ja "puhalsi pipit pois" ja tsadaa...mammeli pääsee postaileen:))

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo Cotonit on ihan maailman suloisimpia otuksia ☺
Mulla välillä vierailee pieni Nuppu-tyttönen täällä, ja täytyy sanoa, että hän on hurmaava ♥
Hyvä kun oli noin positiivinen vierailu tohtorin luona ☺

Johanna kirjoitti...

Kiva kun olet taas linjoilla :). Hienoa että lääkärissä meni hyvin ja Ninni saa jatkaa touhuja teidän kanssanne Kivimäessä!

Oikein ihanaa kesälomaa sinulle!

mummeli kirjoitti...

Voi ihanuus, kun ninni sai vielä noin hyvät eväät elämään! ja jatkaa ihanaa elämäänsä onnellisena.
Kallenaution paikka onkin kovin tuttu, usein siellä poikettu kun etelästä päin kotiin palaillaan. On niin mukavan matkan päässä kotoa.
Oikein hyvää kesälomaa!

Tuija kirjoitti...

Mukavaa lomaa sinulle ja ihanaa, että Ninni - mummeli saa vielä touhuta kanssanne. Allergiat on niin yleisiä nykyään myös koirilla.

Kyllä nää atk-vempeleet on sellaisia, että ei niistä mitään ymmärrä, jos ei pelaa niiden kanssa päivittäin. Minä olen ainakin ihan uuno, jos jotain sattuisi, niin pakko olisi kone viedä "tohtorille".

Sara kirjoitti...

Mukavia lomapäiviä ja ihanaa että Ninni-mummelikin saa niistä nauttia hyvien hoitojen kera teidän koko poppoon kanssa :)

Irmastiina kirjoitti...

Ihania Ninni ja miten kunnoitettva ikä..☺

Meidän Niilolla on myös allergia, joka mvaivaa näin kesäisin. Voiteta ihottumaan saanut ja niitä sitten iltaisin laitetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana suloinen Ninnimummeli! Kiva, että lääkärireissu meni hyvin ja Ninni saa jatkaa iloista koiranelämäänsä toivottavasti vielä pitkään ilman allergiavaivoja.

Kallenaution kievarissa olen minäkin käynyt pikkutyttönä ollessani kesälomaa viettämässä parhaan ystäväni perheen kesämökillä Ruovedellä. Paljon en tosin reissusta muista, aikaa on kulunut melko monta vuotta, mutta kuvan nähdessäni muistui kyllä jotain mieleeni. Pitääpä uusia reissu tänä kesänä, Ruovesi on kaunista seutua varsinkin kesällä.

Ihanaa kesälomaa Mammelille, blogiasi on tosi mukava lukea.

t. lomaa viettävä Tuuli

anumorchy kirjoitti...

Kallenautiolla olisi tarkoitus kayda kesalla. Suunnittelin Ahtarin ja Tuurin(!) kierrosta ja se olisi siina matkalla.

Kiva kun Ninni sai hoitoa. Pienet koirathan voivat elaa hyvinkin vanhaksi, joten ehka on viela iloista koiranelamaa paljonkin edessa.

Willa Tammisto kirjoitti...

Suloisia vallattomuuksia.

Mukava piipahdus ja lukutuokio ekaa kertaa blogissasi.
Tervetuloa vastavierailulle.