lauantai 2. heinäkuuta 2011

"Kästöitä"

Muikeet on ilmeet, kun uimarantaa kohti auton nokka näyttää;) Tänään on ollut koko päivä ukkosta ilmassa ja uimaan päästiin vasta illalla. Pulahtaminen veteen on ihanaa näin kuumalla ja vesimeloonilla herkuteltiin uimisen jälkeen. Päivällä käytiin karkkipäivän ostoksilla ja mieleiset löytyivät vasta kolmannesta kaupasta;) Niin sitä viedään mammeliakin niinkuin pässiä narussa, vaikka pitäisi olla työnsä puolesta "kasvattaja", mutta näille murusille olenkin mamma enkä hoitotäti :)
Perunat kasvaa ihan kohisten....
kukat kukkivat pitkin pihaa, kun vain muistaa kastella.

NIIN ja ihan kuin pojissa ei ois "kästyötä" tarpeeks...tuli HIMO näpräämiseen ja tein napeista helmet itselleni. Tarvitsin vain nappeja, puuvillalankaa ja virkkuukoukun. Kierrätys korut on muuten lasten mieleen. Olen huomannut töissäkin lasten parissa, että lapset tykkäävät iloisista ja pirteistä koruista. Lapset ovat niin tarkkaavaisia, että huomaavat heti korut, meikit ja uudet kampaukset.....niin ja ISOT mahat;) Silloin tällöin joku ihana yleensä poika lapsi painaa päänsä vatsaani vasten ja sanoo, että sulla on ihanan iso maha;) Nuorempana se olisi ollut loukkaus, nykyisin tunnen läpöisen läikähdyksen sydämessä....tätä se keski-ikä teettää;)

Jos joku ihmettelee mistä tuo kästöitä tulee....niin karjalasta tietenkin....tuo karjalainen vereni saa aikaan kaikenlaista......josta voin kertoa taas toisella kertaa:))

10 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Hauska juttu, just olin Kesäjuhlilla samanmoiset nappikorut kaulassa. Sain iloisia kehuja:) Äitini on nappikorutaiteilija!

Mari kirjoitti...

On pojilla ihanat ilmeet :) Uimassa on tosiaan kiva käydä helteellä.

Komeet on rivit pottuja!

tellupa kirjoitti...

Joo niin se aina unohtuu lastenlasten kohdalla nuo kasvatusasiat.Tulee itsekin usein annettua periksi=)Hauskoja uimaretkiä vaan teille sinne

Anonyymi kirjoitti...

hih, hih, ihanaa .. niinhän se menee et ku tulee tarpeeksi ikää alkaa nauttia kohteliaisuuksista joista aiemmin olis voinu vaikka pahottaa mielensä. mullaki on tossa edessä mukana aina "mummin hyllyvä hellyys" johon on mukavaa painautua levolle.
pehmoisin terkkusin hanne :)

Pepi kirjoitti...

Mitähän varten minäkin niin sinnikkäästi olen yrittänyt tuosta "hyllyvästä hellyydestä" eroon -ainakin rinsessat viihtyy lämpimässä sylissä oikein erinomaisesti☺☺

En tiedä onks tää mummutautia vai muuten vaan kuumaa, mutta just NYT tekis pulahdus järveen tosi kutaa!!

Kris kirjoitti...

Moikka, ihana tarina sinulla tänään!
Meillä taas vanhemmat lapset sanoo että heillä oli paljon kovempi kuri kuin näillä nuoremilla.... :) mimmoinen minä sitten olen kun olen mummo ;)

tuksu kirjoitti...

:) Hupaisaa!
Juuri noin se menee, lastenlapsille noudetaan vaikka kuu taivaalta... vaikka kuinka ollaan muka-ammattilaisia ja lastenlapsiakin on jo liuta, (13), ja seuraavaakin polvea yksi siis!
Että sikäli ei ole kumma, vaikka polvi reistaakin, olenhan isomummi!
Tuo mahajuttukin kuulosti niin tutulta. Multa Vilppu kysyi, että tuleeko mummillekin Valtti???
ei tule, on ihan mummilihaa, vastasin :)
Mennään kaffille Ideaparkkiin, sovitaan treffit! Olisi ihanaa saada halata livenä!
Kiitos esirukouksistasi! Tiedän rukouksen valtavan voiman!
Mukavaa pyhäpäivää sinne
tuksu

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä pojilla onkin muikeat ilmeet.
Sellaista se on noiden lastenlasten kanssa, niin osaavat kietoa pikkusormesa ympärille..☺

Sirutuuli kirjoitti...

Ihana nappikoru! Miullakin olisi nappeja paljon, kun vaan keksisi, mitä niistä tekisi. Koruja pidän tosi harvoin, kun töissä ei voi pitää juuri muuta kuin korviksia.

LeenaJohanna kirjoitti...

Kivat on poikien ilmeet.

On teillä komee perunapelto.

Aivan ihanat on maisemat.

Mukavaa kesää Mammeli!<3