perjantai 1. heinäkuuta 2011

Lastenlapset lomalle mammalaan ja huutokaupasta ostettuja liinoja

Tänään Vävy toi lapsenlapset mummulaan viideksi päiväksi lomailemaan ja viikonloppu hoidossa on lisäkai nuoremman pojan perheen Nenna-koira. Vauhtia siis riittä siitä pitää huolen kaksi pojan viikaria, kolme koiraa + muut eläimet:))) Mamma hikisenä heiluu ympäriinsä ja välillä käydään uimassa läheisellä uimarannalla. Pojat sukeltelee ja hyppää veteen "pommilla" mamma ja vaari tarkkailee vieressä herkeämättä ;)
Lupasin joskus esitellä ne 8 e pöytäliina - huutoni sieltä Kiikoisten huutokaupasta. Tässä ne tulevat:Kaikki käsityötä ja oikein hävettää kuinka halvalla ne sain. Joku/jotkut ovat nähneet aikanaan paljon vaivaa näiden vuoksi ja monet kahvikekkerit nämä ovat varmaan nähneet, mutta yhtään tahraa ei liinoissa ole. Pesin ne ja nyt vaan käyttöön:))

9 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Kauniita liinoja olet löytänyt!
Minäkin koluan aina kirppareilla vanhoja tekstiileitä ja usein niitä löytyykin.
Ennen on osattu. viitsitty ja keretty tehdä kauniita käsitöitä.
Tänä kesänä laitoin työpaikalleni kesänäyttelyksi "Isoäidin pyyheliinanpeitteet" ja muita käsitöitä. Suuren osan niistä olen löytänyt tosiaan kirppareilta.
Helteistä ja mukavaa viikonloppua!

Susanne kirjoitti...

Ihania pöytäliinoja. On kyllä todella hyvä löytö nuo liinat. Varmasti pöytäliinojen tekijät ovat iloisia kun liinat ovat päässeet kotiinne käyttöön.

Meille tulee oma pojanpoika 3-v kohta hoitoon. Joten vauhtia on sitten täälläkin tiedossa:) Huomenna hakevat pikkumiehen sitten takaisin kotiin.

Mukavaa viikonloppua sinne teille kaikille!

Marge kirjoitti...

Hauskoja ja ikimuistoisia hetkiä lastenlasten kanssa!:)
Liinat ovat kyllä niin kauniita.
Lauluiltanne kuulosti kyllä ihanalta♥

Hehkuvan kaunista heinäkuuta ja nautihan kunnolla lomasta, etttä sitten taas jakssaa!♥

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän löydön olet tehnyt! Onneksi pääsivät kotiin, jossa niitä arvostetaan.
hauskaa viikonloppua!
-arja-

Johanna kirjoitti...

Mukavia hetkiä teille sinne! Nään oikein silmissäni kuinka pojat hyppää "pommilla" veteen ja Mammeli ja Vaari katselevat vieressä ;).

Ihania pöytäliinoja!

Sara kirjoitti...

Oi mitä liinoja olet itsellesi "huutanut"! Kauniita ovat ja vielä kun on joku ne tehnyt. Mukavia kesäpäiviä koko poppoolle :)

tuksu kirjoitti...

Upeita liinoja! Onneksi pääsivät hyvään kotiin :)
Mukavia hetkiä lastenlasten kanssa :)
On hieno juttu, kun lapsilla on mummila/mummula/Mammala, kiä sitten onkaan... :)
tuksu

Eija kirjoitti...

Kauniita liinoja olet löytänyt ja halvalla. Tuo soikea ruusuliina in ihana. Meilläkin pikkuväki kiitää ympäri taloa. On meidän nuorimmassen 17v kakkukahveet :D

Irene kirjoitti...

Upeita kesäliinoja olet löytänyt. Ennen sitä naiset ehtivät värkätä. Kait sitä nykyisinkin jotkut vielä koristelevat. Toivottavasti tulee ihan muotiin, kun noin kaunista tulosta syntyy. Onhan se luovaa hommaa jos ihan itse suunnittelee koristeet.
Hauskoja päiviä pikkuisten kanssa!