perjantai 15. heinäkuuta 2011

Punaista

Oi oi ajettiin autolla kotipihaan ja mitä huomattiinkaan Vaarin kanssa.....punaista
vadelmat alkavat kypsyä....sato tulee siis vähän normaalia aikaisemmin. Lapsen lapset tykkäävät poimia puskista suuhunsa ja mammeli purkkiin ja pakkaseen.

Neiti vietiin tänään isonsiskon perheen luokse. Tyttärillä on tarkoitus mennä myymään Jyväskylään kirppikselle romppeita, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa ainakin isosisko ostaa enemmän kuin myy;) Kuopusta viedessä käytiin yhdessä ihanassa sisustusmyymälässä, josta kerron sitten huomenna....

8 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Meillä alkaa olla talven marjat poimittuna; mansikat ja mustikat. Mustikoita mies keräsi parissa tunnissa 18 litraa :)

Vattuja varmaankin haetaan muutama rasia ja tietty herukoista mehua vielä tehdään.

Toivottavasti kirppiksellä käy kauppa hyvin ;)...paremmin kuin eräillä.

Hannele kirjoitti...

Meillä on pihassa vadelmaa ihan minipensas ja siitä tulee muutama marja joka kesä. Yritän sitten pitää lapset pois meidän tontin rajalla olevista naapurin vadelmapensaista jotka notkuvat marjoja :D

mallamarja kirjoitti...

Heips! Tänä vuonna tosiaan kaikki kypsyy aikaisin. Mustikoita Bellen kanssa haimme tänään metsästä, nopeasti sain kolme litraa, sitten oli lähdettävä pois kun alkoi sataa. Kirsikat poimin eilen ja punaiset viinimarjat ovat kypsiä jo. Vadelmia saa nappailla suuhun puutarhassa tutkaillessaan. Voi ihana tätä kesän satoa! Mukavaa kesän jatkoa teille!
t.mallamarja

Bullukat kirjoitti...

Oih, mä en ole vielä huomannut tarkistaa lähitienoon vadelmapuskia. Viime vuonna ei tullut satoa.

Tupu kirjoitti...

Meillä alkaa myös vadelmat olla kypsiä. Nampskis.

Irmastiina kirjoitti...

Namm...vadelmat...☺

SariM kirjoitti...

Voi että ihania vadelmia! Olen kanssa miettinyt puutarhaan muutaman vadelmapensaan ostoa. Nyt pitäisi mennä mustikoita noukkimaan jos niitä lähimetsästä löytyisi. Mustikkapiirakkaa kun tekisi mieli leipoa... Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Pomppalooran emännät kirjoitti...

Jostain syystä täällä naapurissa vadelmapensaat kituu ja niistä tulee ehkä 10 vadelmaa koko kesänä... Pitää ehkä siirtää ne parampaan paikkaan.