lauantai 16. heinäkuuta 2011

Nuoren tytön huoneessa remonttia

Muutoksen tuulet puhaltavat kuopuksemme huoneessa...nuoren tytön huoneesta tulee nuoren naisen huone. Pinkki on nyt out ja beige in:) Yllä oleva kollaasi on tehty neidin huoneesta ja nyt parhaillaan Vaari maalaa tuota pinkkiä seinää pois.

Eilen kun kävimme Wilhelmiinan kammarissa ihastelemassa kaikkea kaunista, neiti osti huoneeseensa verhot, tähtityynynpäällisen ja love- palikat koristeeksi. Mammelikin osti jotain pientä....mutta ne sitten seuraavassa postauksessa. Wilhelmiinan kammarin nettikaupastakin voi suoraa tilata, jos ei satu asumaan lähellä Muuramea. Mieleni olisi tehnyt ostaa vaikka mitä, mutta kun rahaa tarvitaan muuhunkin kuin sisustukseen. Ensi kerralla ostan sieltä verhot vierashuoneeseen.

Laitan sitten uusia kuvia, kun huone on muuttunut:)

Elämä on mukavaa, kun Vaari tuossa maalaa ja mammeli kahvia keittelee...ei kiireen häivää...tätä kesäloma on parhaimmillaan ainakin minun mielestäni :)

6 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kolme päivää ensiviikolla töitä ja sitten nautin minäkin lomasta...☺

Tirriliisa kirjoitti...

Niin ne lapset kasvaa:) Meilläkin kaviotapetti on saanut lähtömääräyksen. Ihania hankintoja!

mummeli kirjoitti...

haikeeta ja samalla ihanaa kun lapset varttuu ja nuoruus parhaillaan. Tuollainen muodonmuutos tyttären huoneessa osoittaa juuri sitä potkimista pois lasten maailmassa ja kaikki uusi odottaa. Jännää on tytölle itselleen.

Sari kirjoitti...

Kaunis oli huone ennenkin ja innolla odottaen uutta huoneen ilmettä =)

Lovviisa kirjoitti...

Teillä siellä niin lepposata...Minulle kyllä jäi reissussa kätteen yhtä sun toista, päivän tässä uusia asetelmia purkanu ja muokannu :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos poikkeamisesta Wilhelmiinan Kammarissa : ) Mukavia sisustushetkiä !

-Sisustus Wilhelmiinan Kammari-