tiistai 5. heinäkuuta 2011

Sortinsakki torilla ja liikennepuistossa :)

Aamulla oli varpaissa sellainen kutina, että päätimme lähteä käymään Villpulan torilla ja liikennepuistossa. Moni lukiani varmaan muistaa, että olemme asuneet Vilppulassa vuosina1984-2007.
Tuoreita paikallisia mansikoita ja
herneitä ostimme torilta ja kaikkien "vanhojen" tuttujen kanssa juttelimme......vanhempi tyttären pojista jo hermostui, että pitääkö nämä samat jutut kuulla monta, monta kertaa? ;)
No ei siis muuta kuin ajelemaan liikennepuistoon....nuorempi pojista on kehittynyt viime vuodesta tosi paljon....omatoimisesti osasi nyt ajella pitkin liikennepuistoa ja punaisissa liikennevaloissa pysähtyä:)
Vanhemmalta sujui isommalla autolla ajelu ja mamman muistutukset pysyivät mielessä...ei siis hermojen kiristelyä;)

Lopulta toisten lasten vuoro tuli jo ajelemaan ja mikäs sen helpompi konsti saada pojat pois ratista, kuin jätskikioskille meno Vaarin kanssa;)
Mansikkajäätelöt saivat kyytiä ja iloiset ilmeet kertovat, että mukavaa oli:)))

6 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Meilläkin liikennepuisto on suosikkikohde! Ihania lapsenlapsia sinulla:) On arvokasta, että jaksatte heitä ottaa hoitoon. Suhde lujittuu ja voi olla kantava voima myös tuleviin vuosiin ja haasteisiin;)

gone to the beach kirjoitti...

Muistan itsekin lapsena ajaneeni liikennepuistossa. Oli mukavaa!!Siellä oli myös "ihka oikeat pikkutiet" puiden ja muiden pusikkojen keskellä kiemurtaen. Hyvä valinta viedä lapset sinne!! Kivaa näytti olevan!!

Irene kirjoitti...

Hauskalla kesäreissulla olette olleet. Kyllä nuo reissut jäävät lasten mieliin ja mukava on ammentaa hauskoista muistoista sitten kun elämä ei kohtele niin mukavasti.

Johanna kirjoitti...

Mukavan kuuloisia touhuja teillä siellä!

Nyt alkoi tekemään mieli tuoreita mansikoita ja herneitä :).

tuksu kirjoitti...

On teillä siellä niin hauskan kuuloinen kesä! lapsille karttuu ihania kesämuistoja reppuun isomäärä!
Mukavaa päivää!
tuksu

St.Brigitten kirjoitti...

Piti tulla vielä tännekin kiittelemään onnitteluista:) Sulla on ihana blogi ja olen tätä seuraillut varmaan jo reilu vuoden päivät. Ystävystyin blogien kautta miniäsi kanssa, kesti hetken ennenkuin tajusin että sinähän se hänen anoppinsa oletkin:) Mukavaa kesää teille!