tiistai 5. heinäkuuta 2011

Surullista

Mika Myllylä on siis löydetty tänään kotoaan kuolleena. Ottamatta sen kummemmin kantaa kuoleman syyhyn, haluan kuitenkin tuoda esille paheksuntani siitä, että muutama ihminen joutuu ja joutui kantamaan suurta taakkaa tehdyistä huonoista valinnoista, joka kuitenkin oli varmasti oli hyvin laajan piirin tiedossa. Tämä ei tietenkään sulje pois yksilön vastuuta, mutta kohtuuton kuorma jäi esim, Mika Myllylän kannettavaksi. Eikö olisi jo aika, jokaisen dopping-käryyn osallisen ottaa vastuuta teoistaa,tunnustaa virheensä ja aloittaa puhtaalla sydämellä elämäänsä eteeen päin. Varsinkin johtoporras voisi tunnustaa sen tosi asian, minkä jo matti meikäläisetkin tietävät. Yleensä en ota tälläisiin asioihin kantaa täällä blogissani, mutta nyt tuntuu niin pahalta.....Muuta ei voi, kuin rukoilla voimia Mika Myllylän lapsille ja omaisille<3 Tälläistä on maailma, ensin nostetaan joku korkealle ja sitten se pudotetaan alas ihmisten ivattavaksi....

17 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

Totta! Me mietittiin miehen kanssa, että eikö Myllylä itse jo kärsinyt kilpailukieltonsa ja muut, miksi pitää vuosikausia joutua kärsimään virheistään.
Ei päässyt kunnolla aloittamaan uutta elämää puhtaalta pöydältä.
Kohtuuton taakka kannettavana vuosikausia :(

mummeli kirjoitti...

Kyllä tuntui pahalta Mika Myllylän lähtö. Niin paljon hän sai kokea tekonsa seurauksista, Liian paljon. Ei saanut enään otetta elämään ja kaikki meni sitten niinkuin meni. Toisenlaisen kohtalon hänelle olisi toivonut, niin paljon iloa hän kuitenkin meille antoi aikoinaan.

LeenaJohanna kirjoitti...

Kyllä tuli niin surullinen olo kun sain tänään tietää Mikan kuolemasta.
Taas yksi heikko sortui elon tiellä.
Olen kanssasi Mammeli niin samaa mieltä.
Rukoillaan Myllylän perheelle ja lapsille voimia<3

Kris kirjoitti...

Olen aivan samaa mieltä kanssasi!!
Tuskin Mika M on itse hankkinut näitä ns voimapillereitä, vaan niitä on kyllä joku suositellut hänelle!
Kilpaurheilu on kovaa ja jokainen huippu-urheilija joutuu varmaan jossain vaiheessa tekemään päätöksiä siitä kulkeeko ns puhtaan tien vai uskaltaako kokeilla ja tätä kautta saada vielä parempia tuloksia. Heikot ihmiset kärsivät muutenkin meidän yhteiskunnassa ihan tarpeeksi!
Hyvä että otat kantaa tässä asiassa.
Surullistahan se on. Mika on varmaan ollut hyvin onneton ja hän ei ole löytänyt tietä ulos....

Irmastiina kirjoitti...

Samaa mieltä... täysin samaa.
Herkkä Myllä otti kaiken niin raskaasti.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän "puhuit" mutta asiaa!
Suomi on vielä niin perhanan pieni maakin, että täällä on vaikea päästä karkuunkaan muiden paheksuntaa ja tuijotusta!

R.I.P

Liisa kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Liian suuri taakka oli Mikalla kannettavana. Suuri karpaasi on poissa ja lapset jäi ilman isiä:( Tämä oli suuri suru-uutinen:(

Heli kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä tästä asiasta. Kyllä voi pikkasen tuntua sydänalassa pahalta niistä, jotka tämän lopun perin aiheuttivat... ja sietää tuntuakin. Heräisivätpä nyt viimeinkin, ettei tälaista enää tapahtuisi.

No, me emme muuta voi kuin koittaa muistaa hänet ennemmin niistä hyvistä asioista, ja toivoa jaksamista hänen läheisilleen.

maiju kirjoitti...

Samaa mieltä kanssasi MaMmeli, ja te muut kommentoijat. Olin aivan sanaton kun kuulin uutisista. Lapsille ja sukulaisille voimia!

anumorchy kirjoitti...

Samaa mielta kanssasi!!

Anonyymi kirjoitti...

Mika Myllylä oli ihan liian kiltti ja kunnollinen, jotta olisi pystynyt kovettamaan itsensä päästäkseen asian yli. Vuosien ajan näytti siltä, että Mika Myllylä kantoi harteillaan syyllisyyttä omasta ja toistenkin puolesta. Muutenkin ihan liikaa Suomen hiihtoporukoita nuijittiin, urheilua se vaan oli. Eivät ne sentään kellekään toisille pahaa olleet tehneet,jos ei lasketa sitä, että penkkiurheilijoille mielipahaa aiheutui. Surullista.

mallamarja kirjoitti...

Siis äskeisen anonyymin kommentin jätti mallamarja. Vahingossa meni anonyymiksi.
Pyydän korkeammalta taholta voimia Mika Myllylän läheisille.

Tuija kirjoitti...

Olen samaa mieltä kanssasi, ja suomen kansa saisi myös (tai osa siitä) hävetä, ensin nostetaan jalustalle ja sitten haukutaan ja lytätään maanrakoon. Yleensä se on niin, että kun anteeksi annetaan, niin se myös tarkoittaa, että asiat saavat jäädä.
Mutta luultavasti tässä on ollut Herra Kyröllä niin paljon hampaankolossa, että hän on halunnut puida tätä hemmetin dogpin-jupakkaa vielä. Sais jo loppua.

Eija kirjoitti...

Samaa mieltä olen kuin te muutkin kommentoijat. Surullista. Mutta, lisäksi lehdistö on nykyään aika agressiivistä maksetaan kuvista, jos ns. bongaat jonkun "julkkiksen" jostain... Tongitaan kaikki asiat ja niillä sitten retostellaan suurin otsikoin... Aika vaikeaa rakentaa elämää yksityishenkilönä eteenpäin.. Murheellinen loppu ;(

MaMMeli kirjoitti...

Juu ja kukas muu niitä lehtiä ostaa kuin ME tavikset:( Eiköhän aleta boikotoimaan iltapäivälehtiä ja seiskoja ym. juorulehtiä....

Kris kirjoitti...

Boikotoin jo!
Jourulehdet eivät ikinä kerro koko totuutta ja eivät ainakaan tee neutraaleja kenestäkään!

Marge kirjoitti...

Se oli järkyttävä ja niin surullinen uutinen! Mika kantoi dopingjupakkaa taakkanaan aivan liikaa. Kunpa hän olisi päässyt sinuiksi asian kanssa, armahtanut itseään. Doping on laajalle levinnyt ei yksin Suomessa vaan luulen, että koko maailmassa. Ja tunnustuksia olisi tosiaan saanut tehdä yksi jos toinenkin!
Mikan urheilusaavutuksia doping ei kuitenkaan vie pois, hän oli huippu-urheilija ja ymmärsin, että myös herkkä ja hieno ihminen ja sehän se ihmisen oikea mitta on, ihminen itse ei saavutukset elämässä. Voimia Mikan läheisille ja siunausta.

Ps. 7-päivän lehteä en lue kuin korkeintaan parturin penkillä istuessa jos ei ole parempaa lukemista ja silloinkin vilaus riittää....;D