perjantai 12. elokuuta 2011

Hei ihanaiset!

Mammeli on perjantai päällä:))) Se tarkoittaa sitä, että mieli on iloinen ja jätskiä kohta kipossa. Niin rajusti mammeli viettää perjantaita;) Ihanaa kaksi vapaapäivää!!!
Niin ja TOSI iloiseksi minut sai kuopus....hän lupasi pestä yläkerran ikkunat......palkkaa vastaan ja sehän passasi äiteelle:) Kolme ikkunaa on jo pesty ja huomenna kuulemma jatkaa urakkaa:)))

Tykkään NIIN tästä taulusta...ostin sen meidän sieltä pihakirppikseltä yhdeltä mukavalta myyjältä;) Meidän nuorisolle valittelin, että meiltä puuttuu vain tämä lehmä, johon nuorempi poikani vastasi, että eihän puutu.....olet itse se;) Kieltämättä mammelihan se siinä;)

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikkien teidän sydämiin :)

12 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Meilläkin huomenna pestään ikkunat, mutta minä ja ukko kulta.

tuo oli aika hauska juttu tuo Lehmä. Meillä olisi sanottu aivan samoin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eihän sitä tiedä vaikka joskus vielä Kivimäkeen hankittaisiin oikea mansikki, kun tuo vaarikin on kova rakennusmies niin piankos hän pihaton pistää pystyyn.Olisi ihanaa luomumaitoa tarjolla.

Hippokampustaja kirjoitti...

Jos meillä olisi sanottu samalla lailla, olisin varmaan tirvaissut sanojaa kuonoon - joko henkisesti tai fyysisesti...

tarutikki kirjoitti...

Suloinen on taululöytösi.
Mukavaa viikonloppua sinullekin:)

Tuula kirjoitti...

Aivan ihana taulu!

Hyvaa viikonloppua sinne Kivimäkeen!

gone to the beach kirjoitti...

Minäkin olen joskus tuntenut olevani melkoinen "lehmä" sellaisessa joululahjaksi saadussa yöpujamassa jonka housut oli valkoiset jossa tummia "läikkiä". Kultapossu-kerhon jäsenenä lapsena varmaan tunsin olevani pikku possukin. Tätin kanssa pelattiin lapsuudessa sellaista lautapeliä ja se pelasi aina niin että hävisin:) En tietenkään tiennyt asianlaitaa...:)Sitten se kysyi : Miltä tuntuu olla kultapossukerhon "häviäjä"? Ainakin opin häviämisen taidon jos siitä näin jälkeenpäin jotain hyvää osais vääntää...:)

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin pitäisi löytyä joku vapaaehtoinen ikkunanpesijä - kohta ei läpi näe;D Perjantai on kyllä viikon paras päivä - edessä kaksi kokonaista vapaa päivää!

Kesäkukka kirjoitti...

Kyllä on ihanaa, että on perjantai :)
Eka työviikko loman jälkeen menikin tosi nopsasti.

Huominen tosin menee siivoillessa, että voi sunnuntaina sitten vieraiden kanssa kahvitella ja ihastella me&i-uutuus lastenvaatteita, tai onhan siellä kaikkea kivaa äideillekin ;)

Hieno taulu!

Mukavaa viikonloppua Mammelille!

tuksu kirjoitti...

Heh,heh! Mitenkäs ne wanhat ennen sanoikaan ... Lasten suusta se totuus... Huumoria pitää maailmassa olla.! Mukavaa viikonloppua sinne. tuksu

Multasormi kirjoitti...

Olenkohan käynyt täällä joskus. En yhtäkkiä muista. Tyttäreni huomasi, että samanlainen talo kuin meillä (ulkoa). No, melkein ;). Kiva blogi sinulla.
Ja ihanaa syksyä! Syksyksi se kääntyy, vaikka pihalla olis vielä nuita kesähommia. Ei millään malttas luopua kesästä. Kanervat kohta sais hommata...Syksykin on kyllä ihanaa aikaa.

MaMMeli kirjoitti...

He hee minusta tuo lehmä kuvassa on aikas söpö;)

Lovviisa kirjoitti...

Ihanat muksut kun auttelevat...Niin, ennää ei voi ottaa lehemää ruokolle niinku ennenvanhaan :)