torstai 11. elokuuta 2011

Pitäis ja pitäis.....

Töistä päästessäni osui silmäni pihlajaan ja silloin se iski..... S Y K S Y!!!! Ajatus ja tunne syksystä tuli tietoisuuteeni siinä paikassa....Iski pieni paniikki, kun on niin laiska olo ja PALJON kaikkea pitäisi tehdä ennen syyskuun puoltaväliä. Silloin meillä täällä Kivimäessä juhlitaan äitini 80-vuotis synttäreitä!

Pitäisi tehdä listalla on mm... Ikkunoiden pesu, keittiön kaappien järjestäminen, syysistutusten teko, vierashuoneen tapetointi + sen sisustus, syksyisten tekstiilien vaihto koko huusholliin ym....Ikkunoiden pesua inhoan ja mietin, että mitenkähän sen homman saisi alkuun....kukahan ne pesisi? ;) Täytys varmaan laittaa ilmoitus lehteen, että vaihdetaan viinimarjoja, karviaisia ja perunoita ikkunanpesuun;) No....30 vuotta on meidän huushollissa ollut syksyisin ja keväisin sama vanha pesiä....mammeli;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hyvä pesupalkka. Voisin olla vapaaehtoinen:)

Sirkku

Sirkku kirjoitti...

Toinen Sirkku myös, mutta taitaa jäädä vaihtokaupat tekemättä, kun asun täällä Helsingissä.
Luulisi noin houkutteleva tarjous pesijänkin löytävän.

Anonyymi kirjoitti...

Älä huolehdi, ne pirskeet onnistuu varmasti ilman ikkunanpesuakin ☺
Kukaan ei niitä huomaa....ota rennosti vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Minä voisin kanssa tulla ikkunanpesijäksi tuollaisella vaihtokaupalla :) Sinulla on kiva blogi ja kaunis koti. Olen jo jonkun aikaa seurannut blogiasi. Mukavia päiviä :)

-Susanna :)

Peurankello kirjoitti...

Hyvä idea! Mulle kävi nyt niin, että pesimme ikkunat vasta heinäkuun lopulla, samalla siis kevät ja syksy hoidettu!

Anonyymi kirjoitti...

Sitä on liikkeellä, tuota pitäis ja pitäis tehdä. No, loma alkaa viikon kuluttua. Jospa joku noista pitäis jutuista valmistuu. :)

-arja-