maanantai 26. syyskuuta 2011

Illan tullen

Muutaman rivin vielä laitan ennen kuin uni valtaa mammelin. Ilta meni tänään siivillä, kun jouduimme lähtemään töiden jälkeen Tampereella käymään. Neitosen vanhojentanssimekko jouduttiin käydä vaihtamassa...nimittäin myyjä kun myi liian pienen. Luulin, että mekkoa voi säädellä takanaolevilla nauhoilla, mutta ei. Myyjä oli joku sijainen, eikä ollut asiantunteva. Tänään vakituinen myyjä pahoitteli ja vaihtoi mekon...siis asia kunnossa. Kengät ja laukku vielä puuttuu, mutta aikaa niiden hankkimiseen on yllinkyllin.

Näimme myös nuorimmaisen sulosilmäisen lapsenlapsemme ja ensi lauantaina pääsemme häntä vähän hoitamaan:)
Syyshortessiat ovat kauniita mielestäni ja niitä kun voi kuivatakkin.....iloa siis niistä riittää pitkään. Nyt kuitenkin mammeli lähtee alakertaa uinumaan......huomenna odottaa pienokaiset virkeätä hoitajaa....mistähän sellainen löytyisi;)

4 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Olette sitten hankkineet mekon ajoissa... ajattele jos neiti ei olisi kokeillut mekkoa ja huomannut asian vasta vähän ennen vanhojen tanssiaisia... Hyvää tiistaita sinulle ;)

Irmastiina kirjoitti...

Ihanaa, pääsette nuorimmaista hoitamaan...☺

mummeli kirjoitti...

Nuo kynttiläasetelmat vei minun ♥
Tytöllä nyt ihanaa odotusta. milloim teillä on tuo juhla? Sekin vaihtelee. meillä täällä silloin, kun "vanhat" lähtee, mutta naapurikaupungissa jo ennen joulua.

Mari kirjoitti...

Kauniita hortensioita! Onneksi huomasitte ajoissa, että puku on pieni...