sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kotoilua

Päivä on mennyt kotoilussa niin Niilolla kuin mammelillakin:) Akkuja on ladattu...ja nautittu:)
Meille on kotiutunut nyt toinen Puttipajan koristetyyny...ylemmän saimme naapureilta ensimmäisenä Kivimäen juouluna ja alemman ostin tänä syksynä.
Esittelen tässä vähän uutta keittiönpöytää, jonka ostimme Kodin ykkösestä....tukeva ja tilava...mitat 95x190+jatkopala 50 cm
Sopii mielestäni hyvin vanhojen tuolien ja
sivustavedettävän kaveriksi. Muutimme välillä sohvan paikkaa. kun se ennen oli pöydän päässä on se nyt toisella sivulla.

Ilta kuluu katsellen: "Tanssii tätien kanssa"...näin sanoi ihanat lapset, jonka tukiperheenä saimme olla 3,5 vuotta...mitähän sisaruksille nykyisin kuuluu???

11 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Ihania tyynyjä, kodikas tunnelma.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista <3

Sari kirjoitti...

Nuo tyynyt on kauniita ja tuo ihana sivusta vedettävä sohva samoin <3

Eija kirjoitti...

Pikkasen punaista piristää. Minäkin olen katsellut punaisia kankaitani sillä silmällä, jos jotain lämmintä syksyn iloksi ompelisi. Peiton olen kiinnittänyt vanuun hakaneuloilla(osittain.. hakaneuloja pitää hankkia lisää... että saa kaikki kunnolla kiinni. Aina ne loppuu kesken vaikka kuinka ostaisi lisäää )Näpsätyösi näyttää meilenkiintoiselta...

Marika kirjoitti...

Hyvännäköinen pöytä ja sopii todellakin tuolien ja sohvan kaveriksi. Itseltänikin löytyy tuollainen tyyny,tekstinä muistaakseni "oma koti onneni" on nyt tällä hetkellä vintin päällä.
Toivotan sinulle oikein hyvää alkanutta viikkoa :)

pitsienkeli kirjoitti...

Kaunis keittiö nurkkaus siellä.Tuli jo jouluinen olo.Mutta hyvin käy syksyynkin punainen.Ja kohtahan se on jo joulukin=)
Kivaa ja nautinnollista viikkoa sulle=)

Irene kirjoitti...

Niiilo siellä kotoilee rennosti. Mitens Mammeli? Sohvia on siirrelty ja uusia koristetyynyjä ja keittiön mööpeleitä osteltu.
Malttaa Mammeli kuitenkin vähän televisiota kurkkia.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta.ihana elämänmakuinen blogi sinulla.Minun "kotitaloni"ja poikani mummula sijaisee Vilppulassa Kirkkotiellä:)
Hanna

Kris kirjoitti...

Moikka :)
Pöytä on sitten riittävän iso kun tulee vieraita!
Ihan toi teidän sohva!

MaMMeli kirjoitti...

Hei Hanna:)

Olemme asuneet Kirkkotiellä vuosina 84-93 rivitalossa. Voi hyvinkin olla ,että "tuttuja" ollaan:))Mukavaa jos tykkäät blogistani:D

Jaana kirjoitti...

mitäs me kotoilijat :)