perjantai 7. lokakuuta 2011

Syysloma suunnitelmia

Syyslomaa on mammelilla kokonaista kaksi päivää. Sain päähäni, että lähdemme Neidin kanssa humputtelemaan ihan pääkaupunkiin asti ;)
Olen oikea kotihiiri ja en juuri reissaile missään. Vuosien saatossa olemme panostaneet perheeseen, kotiin ja asumiseen. Kiinnostuksemme eikä rahakaan ole riittänyt muuhun. Olemme asuneet aina tuloihimme nähden hyvin ja se on ollut meidän valintamme. Perheenä olemme tehneet joskus laiva-, kylpylä- ja kesälomareissuja Suomessa, mutta pohjoismaita lukuunottamatta emme ole käyneet ulkomailla. Eikä kaduta yhtään! Jos joskus alkaa mieli tekemään Suomen rajojen ulkopuolelle...täytyy sitten mennä...jos Luoja suo:)
Helsingissä olen käynyt harvakseltaan ja ajattelin, että me "tytöt" tehdään pieni yhteinen reissu. Varasin jo hotellin ihan keskustasta. Ajattelin, että käymme illalla elokuvissa ja seuraavan päivän shoppailemme ja katselemme ympärillemme. Ainakin kenkäkauppoja kiertelemme jos vaikka löytäisimme Neitoselle vanhojentanssikengät. Jos siis näätte viikolla 42 mammelin pyörimässä kaupungin humussa niin tulkaapa moikkamaan;)


NIIN ja kiitos onnitteluista :)

8 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Onnittelut vauvauutisista!
Sama panostus elämään on ollut meillä, siksipä matkat on harvassa.
Mukavaa Helsingin reissua!

Sara kirjoitti...

Kukkuu Kivimäkeen!!!
Vauvauutisista sydämelliset ONNITTELUT.
Helsingissä on varmasti paljon nähtävää teille Leideille..Itsekin siellä käyn tosi harvoin vaikka matkaa ei ole kauheasti..Mutta ihana kaupunki joka on täynnä persoonallisia ihmisiä..

Susanne kirjoitti...

Edellisessä postauksessa oli niin ihania uutisia!:) Oikein paljon onnea!

Syyslomamatkanne kuulostaa mukavalle! Ihanaa lomamatkaa teille!

Kotomon Taina kirjoitti...

Onnea ihanista vauva-uutisista! Oikein mukavaa ja rentouttavaa loma reissua!
Mekin ennen lapsia tykättiin reissailla mutta nyt on tullut jämähdettyä kotiin ja lähiseuduille - ihan omasta valinnasta tosiaan kanssa!

Mari kirjoitti...

Suomessakin on paljon nähtävää ja katseltavaa. Näin se on meilläkin, hyvin harvoin sitä kuitenkaan on ulkomailla käyty...
Kuulostaa oikein kivalle teidän syyslomasuunnitelmat :)

tinttarus kirjoitti...

ONNEA vauvauutisista♥
Mukavia yhteisiä hetkiä teille, ihania suunnitelmia!

Irene kirjoitti...

Helsinki on rakas kaupunki. Minun syntymäkaupunkini. Uskon, että te tytöt viihdytte siellä pari päivää oikein mukavasti.
Nautinnollista reissua!

Marika kirjoitti...

Lämpimät onnittelut vauvauutisesta ja oikein mukavaa humputtelureissua teille:)