maanantai 14. marraskuuta 2011

Ajatuksia Isänpäivästä


Meidän Iskä <3


Eilen illalla nukkumaan käydessä mieleni täytti kiitollisuus. Meidän lapsilla on hyvä Isä:)))

Kaikki rakkaat lapsemme perheineen, paitsi työn vuoksi estynyt vävy olivat tulleet katsomaan meidän Iskää Isänpäivänä. Äitini ja Isäpuoleni olivat myös syömässä ja päivää viettämässä Kivimäessä. Meillä oli ihan mukavaa yhdessä ja lastenlapset pitivät ohjelmaa yllä;) Ajattelin siinä sängyssäni eilen ennen unen tuloa, että kuinka ihanaa on meidän lapsilla, kun voivat tulla kotiin, missä isä ja äiti heitä odottavat. Minun vanhempani ovat eronneet minun ollessani lapsi, joten tiedän millaisia silloin on isän ja äitienpäivät.....Sitäkin mietin, että lapsemme ei ole koskaan tarvinneet pelätä juopunutta isää, koska vaari on raitis. Eihän Vaari ole tietenkään mitenkään täydellinen Isä, sillä onhan hänkin tavallinen mies omine puutteineen, mutta rehellinen ja rakastava hän on. Eihän osaa sitä rakkauttaan sanoa sanoilla, mutta teot ovat rakkauden tekoja:) Silloin kun lapset olivat pieniä olin minä aina yleensä se, joka kantoi lapsista murhetta pienistäkin asioista. Nykyisin se huolehtija on Vaari. Hän herättää ja kyyditsee neidin melkein joka päivä koulubussille ja bussista kotiin. Aikuisille pojille hän soittaa melkein joka päivä, etteivät he väsyneenä vuorotyöstä tullessa nukahda autoa ajaessa. Varoittaa aina jos keli on liukas kaikkia lapsia. Enemmän soittelee aikuisille lapsillemme kuin minä:) Hän on myös opettanut kaikki lapsemme käsittelemään rahaa, maksamaan ajallaan laskunsa ja tekemään työtä ansaitakseen leipänsä. Ja mikä on myös tärkeää tuo lastemme Isukki on rakastanut lastemme äitiä uskollisesti....ja se jos mikä on vaatinut kärsivällisyyttä ;) Tästä kaikesta kiitin eilen taivaan Isää ennen kuin nukahdin vaarin kainaloon:)Ps. Siunausta sinulle Heta ja kiva kun olet löytänyt blogini:) edellisen postauksen kommenteissa on sinulle pieni tervehdys:)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa ihana :)

Peurankello kirjoitti...

Olipas kaunis postaus! Siunausta sinne arkeenne myös.

Anu kirjoitti...

Kauniisti kirjoitit. :)

Marge kirjoitti...

Sait sitten kyyneleet silmiini...
KAUNIS, kaunis postaus täynnä rakkautta!!!♥♥

Irmastiina kirjoitti...

Kuulostaapa, kuin puhuisit tyttäreni isästä....siis miehestäni...♥♥

mummeli kirjoitti...

kauniisti kerroit lastesi isästä ja lastenlasten vaarista! Elämä on antanut sinulle hyvän puolison.
Kaiholla luin ja ajattelin menneitä isänpäiviä, kun meillekkin lapset lapsineen tulivat isää onnittelemaan. Nyt hän on pois mutta muistot elää.

Sara kirjoitti...

Ei olisi paremmin voinut kirjoittaa ja sanoa. Itsellekin tuli hyvä mieli lukiessani ja ajattelin että siellä suunnalla on HYVÄ ELÄMÄ ja ELÄMÄN ARVOT KOHDALLAAN niin kuin pitääkin :) Tärkeintähän se on että PITÄÄ HUOLTA LÄHIMMÄISISTÄÄN!

Tuija kirjoitti...

Kaunistii kirjoitat miehestäsi ja lastesi isästä ja nyt myös vaarista.