sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viikonlopun loppu

Katsokaas tätä lehteä...luonto on aivan kuin piirtänyt tähän oman kuvionsa:) Luonto on niin ihmeitä täynnä, kun vain ehdimme katselemaan ympärillemme.


Niin tämä viikonloppu on taas lopussa. Miten viikonlopun tunnit juokseekaan niin nopeasti, että perässä ei meinaa pysyä. Aamulla taas pirteänä töihin ja siellä odottaa taas monta pientä syliä ja hoivaa. Onneksi on työ, minkä kokee tärkeäksi:) MUTTA.....

KUN tämä mammeli tykkäis olla NIIN kotona....Joo tiedän, että ei tavallisella ihmisellä ole varaa olla vain kotona, mutta kun se olis NIIN ihanaa:) Jospa Vaari voittais vaikka lotolla ja joku aamu herättäis rakkaan vaimonsa ja sanois: "Armas vedä peitto korviin ja nauti....saat jäädä kotiin loppuelämäksesi" ;) No...tätä herätystä odotellessa.....kello vielä aamuksi soimaan......;)


12 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mä olennauttinut perhepäivähoitajien uudesta työajasta. Minulle kertyy n. 1 arkivapaa viikossa, ei haittaa vaikka muut päivät on sitten pidempiä. Joskus saa vielåpä pitkän viikonlopun :)
Mukavaa alkavaa työviikkoa!

maiju kirjoitti...

Tuota samaa minäkin odotan, että saisi joskus vetää peiton korville ja jatkaa unia. Ei tarvitisi miettiä mistä se raha pitää tulla.

No olkaamme iloisia että on töitä, monella ei ole, tämä on tosiasia, mitä itselleni toistan aamulla herätessäni ja töihin kömpiessäni.

Mukavaa Marraskuuta sinulle ja vaarille!

Kotomon Taina kirjoitti...

ihana kuitenkin että saat lähteä mieluisaan ja merkitykselliseen työhön!
mukavaa viikkoa!

koivukujanriikka kirjoitti...

Työniloa Mammelille !
Miepä saan huomenna nukkua kun toiset lähtee töihin.. mutta viikonloppu olikin töitä ja raskas rupeama olikin, kaksi potilasta pääsi viimeiselle matkalleen :(
kun vaan pystyis unohtaa tyäasiat että eivät pyörisi mielessä kotona...

tarutikki kirjoitti...

Aivan samanlaisin ajatuksin täällä aloitetaan uutta viikkoa. Minulle aamuheräämiset ei tuota vaikeuksia, mutta olis mukava jäädä kotiin eikä tarttis lähteä mihinkään. Sitä aikaa odotellessa huomenna herätys klo 5.45.

Hippokampustaja kirjoitti...

Kyllä tavallisella ihmisellä on mahdollisuus olla kotona - itse olin kotona 18 vuotta ja tein vain keikkatöitä silloin tällöin. Kuopus ei ollut koskaan päivähoidossa kodin ulkopuolella. Meillä oli pienet tulot, mutta myös sen mukaiset menot.

MaMMeli kirjoitti...

Hippokampustaja: Juu niin minäkin olen ollut kotona n. 12 vuotta lasten ollessa pieniä, mutta kun kuopus on 17 vuotta sitä mahdollisuutta ei minulla ole, että kotona voisin olla.....

Tirriliisa kirjoitti...

Minäkin nautin olla kotona. Teen tällä hetkellä pelkkää yövuoroa, joten pitkiä vapaita tulee yöjaksojen jälkeen. Sopii minulle mainiosti:) Oikein ihanaa viikonalkua!

Hippokampustaja kirjoitti...

Teen ihan free lancer-töitä, joten olen suurimman osan viikosta ihan kotosalla. Lapset on lähteneet jo kotoa ja ollaan kahdestaan. - Mielestäni nämä asiat ovat valintoja, joissa täytyy miettiä, mitä haluaa. Ja tällä en tarkoita loukata ketään, jonka mielestä hänellä ei ole kuin yksi vaihtoehto.

Irmastiina kirjoitti...

Voi noita sanoja minäkin odotan...☺☺

Sirutuuli kirjoitti...

Miekin viihtyisin tosi hyvin kotona, nauttisin suorastaan :)
Mie olenkin sanonut, että olen syntynyt väärään aikaan tai paikkaan. Olisin halunnut elää silloin, kun naiset oli kotona aina. Ehkä. Tai no, ehkä se ei kuitenkaan olisi ollut niin kivaa silloin.
Nyt mie ootan, että pääsen eläkkeelle :) Enää n. 25 vuotta jäljellä työvuosia :)
Lottovoittoon mie en usko, meillä on joka asiassa niin huono tuuri.

Mari kirjoitti...

Voi minä myös haaveilen kotiin jäämisestä, vaikka tykkäänkin työstäni. Varsinkin kun meillä on mies kotosalla, niin joskus on kyllä niiiin vaikea lähteä... Lottovoittoa odotellessa :)