keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Välipäivän jutustelua

Jouluisia jutskia vielä tässä.....Tuon suloisen tontun karkkineen saimme naapureilta ja tuo ihanan kukon taas lähetti siskoni minulle:) Kukossa lukee: Bless this home and all who enter :)Tänään on ollut harmaa ja pimeä päivä. Päivää ilahdutti lapsuudenystäväni lähettämä joulukortti, joka oli mennyt vanhaan osoitteeseen ensiksi. Emme ole tavanneet 20 vuoteen. Kortissa oli hänen sähköpostiosoitteensa ja ajattelin kirjoitella pian hänelle. Toisen lapsuudenystäväni näin eilen Ideaparkissa myyjänä...nämä tapahtuivat peräkkäisinä päivinä...johdatusta sanoisin:) Neiti laittoi vähän aikaa sitten mammelin kynnet kauniiksi....mitä nyt nakkisormien lyhyistä kynsistä saa;) Mitään oikein järkevää ei ole tullut tehtyä. Loppuiltaa vietetään kynttilän valossa skipboa pelaillen.


Tässä vielä aaton kattauksesta kuva....tämä joulu oli niin punaista:) Vielä en riisu joulua, vasta uuden vuoden jälkeen luulisin.

Tälläistä tänään, huomenna jotain muuta luulisin ;)

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ihanaa löytää uudelleen vanhat ystävät tai koulutoverit.

Hieno jouluinen kattaus.

Mukavia välipäiviä, täällä sataa lunta.

Askartelin itte kirjoitti...

Niin kivoja juttuja ja ihania kuvia. Mukavaa päivää.

Anonyymi kirjoitti...

Johdatusta tosiaan :) Ihanalta siellä teillä näyttää ja SIISTILTÄ! Just nyt kun vilkaisen ympärilleni...niin sisustus on 4 vuotiaan käsialaa :D mut niinhän sen kai kuuluukin olla.On kyllä kiva kun jaloissa pörrää tuollainen pikkuinen <3 Muut muksusarjasta kun on jo osa aikuisia ,osa teinejä.
Tuleva vuosi hiukan jännittää,että mitä tuo tullessaan...

Irmastiina kirjoitti...

Voi miten hienoa, että vanhat ystävät löytyivät... Johdatusta totta tosiaan...!

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja välipäiviä sinnekkin!!Meillä sataa lunta,jatkuvasti on nyt yli puolimetriä jo.Illalla oli parikymmentä astetta pakkasta,mutta nyt aamulla enää onneksi viisi.Joten tasan ei käy nämä onnen lahjat etelän ja pohjosen välillä. Terv.astan emäntä

tarutikki kirjoitti...

Onpa teillä ollut kaunis kattaus aattona, ihan minun makuuni:)
Skipbo on meidänkin yksi suosikkipeli.
Mukavaa loppuviikkoa!