keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Hei, mitäs täällä katsotaan?

Arkisin, kun mammeli tulee töistä ruokin ensimmäiseksi eläimet. Sitten alkaa ruuanlaitto meille muille....se on mammelin hommia ja tänään tein pikaisesti makaroonijauhelihamössöä ja keitin lisäksi pakastevihanneksia. Viikolla teen kaikkea mikä valmistuu nopeasti. Viikonloppuisin, sitten teen usein kokolihasta, joka vaatii enemmän kypsymisaikaa. Syönnin jälkeen menen usein yläkertaan katsomaan sähköpostini ja katselen uutisotsikot. Käyn myös blogissani ja katselen muiden blogeja. Alma seuraa mukanani aina yläkertaan.

 Tämä nojatuoli on vuorattu aina lakanalla tai viltillä, koska Alma......

 valloittaa sen :)

 Alma katselee mielellään telkkaria. Lempiohjelmia ovat eläin- ja urheiluohjelmat. Maajussille morsian oli yksi lemppareista, koska siinä oli myös eläimiä. Tänään Almuska halusi katsoa Neidin kanssa Uutta päivää.

Meidän neitonen tykkään uudesta päivästä ja pääsikin ennen joulua seuraamaan sen kuvauksia. Hän pääsi myös pieneen avustustehtävään kuvauksissa. Heitä oli n.10 nuorta ja viettivät studiolla n.4h. He saivat tutustua kuvauspaikkoihin ja joihinkin näyttelijöihin. Heille myös tarjottiin naposteltavaa ja käsikirjoittajat kyselivät nuorten mielipiteitä sarjasta ja sen juonenkäänteistä. Heille myös näytettiin yksi tulevista jaksoista.

Niin ja sitten aika myöhään mammeli yleensä tekee Kivimäen elämää blogiinsa postauksen. Usein arki-ilta kotona on tälläistä, jos ei sitten ole jotakin hommia tai mennä jossakin käymään. Niin pienet ympyrät, mutta turvalliset on täällä mammelilla:) Ja hei eipäs unohdeta Vaarin keittämiä iltakahveita.....Ne vasta kruunaa arki-illan ;)

12 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Näyttääpä rento meininki olevan siellä:):)

Peurankello kirjoitti...

Meidänkin nuoriso seuraa Uutta päivää. Viime vuonna se oli minusta parempi...jotenkin nyt ne pettämis ym. kiemurat tuntuvat valtaavan koko sarjan.

Johanna kirjoitti...

Kivan kuuloiset iltarutiinit :).

Mukavaa viikon jatkoa!

Heli kirjoitti...

Kotiympyrät on parhaat ympyrät! Mä en muuten tiedä ollenkaan tuota teidän seuraamaa telkkarisarjaa.. Mun lemppari on Amazing Race ja nyt ihana yllätys oli eilen kun alkoi taas Downton Abbey!! Onneksi satuin kattelemaan että mitähän telkkarista tulee.. olis mennyt muuten aivan ohi!! Se on kyllä todella ihana sarja.

Leila kirjoitti...

Alma,tuo ihana sohvanvaltaaja.

niNni kirjoitti...

Ihana Alma <3 ja ihana koko Kivimäen porukka! Onnellista alkanutta vuotta teille!

Lila kirjoitti...

Alma on kyllä ihana <3
Oikein mukavaa vuotta 2012 sinne Kivimäkeen teille kaikille :)

pellon laidalta kirjoitti...

tavallinen arkihan se on parasta,kun se sujuu niin on hyvä olla. hyvää alkanutta uutta vuotta Kivimäkeen! koirat ja kissatkin niin onnellisen rentoina nukkuvat :)

emmi kirjoitti...

Ihana Alma ja mukavan kuuloiset rutiinit! :) Mukavaa pidempää viikonloppua!

anja kirjoitti...

Alma näyttää niin lutuselta omassa tuolissaan. Meilläkin SImo on aina täällä tietokoneen vieressä tuolillaan silloin kun olen koneella. Parasta aikaakin koivet sojossa vetelee koiranunia. Sympaattisia ovat koirulit ja lempiohjelmiaan luonto-ohjelmat telkkarista.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että näitä koiruuksia ja kissoja :)
Tykästyin tuohon Alman täkkiin <3

Paula kirjoitti...

Ihana Alma :)