torstai 5. tammikuuta 2012

Melkein perjantaiViikonloppu vapaa alkoi ja tuntuu ihan perjantailta. Työhön paluu alkoi vähän tahmeasti, joten ihan hyvä, että saa vähän levätä. Huomenna mennään vaarin kanssa hoitamaan tyttären poikia vähäksi aikaa..... Pienet tuliaiset on mamman laukussa odottamassa pojille ja tietysti myös "masuvauvallekin" :)

Lauantaina tulee Kivimäkeen Alfa-kurssilaiset klo: 10-16 ja Evankelista Marja Mäkelä vastaa päivän "opetuksesta". Ajattelin tarjota tälle mukavalle porukalle savulohisoppaa ja jälkkäriksi omena/kaurapaistosta vaniliakastikkeen kera. Toivottavasti kaikki kurssilaiset pääsee mukaan:)

Lunta on tupruttanut täällä meilläpäin melkein koko päivän.....Onneksi naapuri käy välillä auraamassa meidän pihaa, kun siinä on niin paljon kolattavaa....Kuitenkin tuntuu mukavalta kun maa on valkoinen ja on jotenkin valoisampaa. Neiti meillä on flunssainen rankan koeviikon jälkeen...onneksi hänkin saa nyt levätä:) Levätkäähän teki nyt kaikki, jos vain on mahdollista. Akkuja täytyy aina välillä ladata, että ei virta lopu ihan kokonaan;)6 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Täällä blogimaalimassa tarpoessa mieli leppää :)

mummeli kirjoitti...

Kivimäkeen hyvää loppiaista ja mukavaa kurssilaisten seuraa.

Irmastiina kirjoitti...

Lunta...haluun tännekkin lunat...tällähetkellä sataa vettä..

Askartelin itte kirjoitti...

Olen Lovviisan kanssa sammaa mieltä:)Mukavaa loppiaista:)

Anonyymi kirjoitti...

Täysin perjantai on tänään ja Mammelille leppoisia hetkiä toivottelen.Me on naperon kanssa nautittu lumesta,takapihalla ei aurat käy joten on saatu telmiä täysin rinnoin ja voi sitä pienen riemua...huominen menee leipoessa,koko päivä,Isännälle pidän synttärikutsut sunnuntaina.

sylvi kirjoitti...

Näin on. Mukavia akkulatauspäiviä sinne!♥