tiistai 24. tammikuuta 2012

Keittiön ruokailuerkkerin ilme

 Tein kollaasit ruokailuerkkeristä talviasussaan ja
kesäasussaan. Tämä on se paikka meillä, mitä eniten vaihtelen vuodenaikojen mukaan. Tekstiileillä saa edullisesti ihan uutta ilmettä. Muut huoneet ovatkin aikalailla samanlaisia vuodenajoista riippumatta. Minä kun olen sellainen, että jos esim. löydän mieleiset verhot pidän niitä kauan. Ennen pääsiäistä alan keväistämään taas huushollia.Nyt olen vain vähän karsinut punaista ja keväällä se vaihtuu taas vihreään ja roosaan.

Otin muuten päiväunet tänään, kun tulin töistä;) Nyt sitten menen pirtsakkana saunaan ja aamulla taas 05.30 herätys....meillä menee työvuorot niin, että kaksi aamua, kaksi välivuoroa ja kaksi iltaa. Aamuvuoro alkaa 06.10, välivuoro 08.00 ja iltavuoro 8.45. Tykkään kovasti, kun vuorot vaihtuu tähän tahtiin. Pienten lasten kanssa esim. viikko iltavuoroa on raskasta. Siispä saunomaan käy nyt mammelin tie, heippa!

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Alkaa taas keväinen ilme viehättämään enemmän kuin jouluinen :) Mukava kun on vaihtelevat työvuorot...

Anna kirjoitti...

Kivaa kerrontaa ja kuvia Sinulla täällä. Oon ihka uusi tuttavuus, mutta luulempa ettei jää kertakäynniksi :-)
Tuliko puhdas olo saunan jälkeen?
Hyvää huomista työpäivää!

Marge kirjoitti...

Minäkin olen samanlainen, kun löydän mieleiset esim. verhot, ne ovat piiiitkään paikallaan:) Pienillä muutoksilla saa iloa, kukilla, asetelmilla, tyynyillä...
Mikään ei voita talvi-illan saunaa...:))

Lämmin halaus ystävälle!♥

Marge kirjoitti...

Ps. Aivan ihania postauksia!♥

Esikoiselle kaikkea hyvää!!

ja...kyllä maailmaan ääntä mahtuu...:))

tarutikki kirjoitti...

Kauniit kuvat kauniista kodista.

Meillä on nyt muutaman vuoden vaihtunut vuorot päivittäin, minä tykkään siitäkin. Ennen tehtiin viikko samaa vuoroa, vaihto keskellä viikkoa keskiviikkona tai torstaina. Se oli rankempaa.
Mukavaa viikon jatkoa.