perjantai 20. tammikuuta 2012

Mun murmeli :)

 Esikoisemme mun oma murmeli tuli tänään viikonlopuksi lastensa kanssa mammalaan. Katsokaa eikös tämä tyttöni olekkin suloinen masunsa kanssa?:) Laskettuun aikaan on n. 2kk ja hän on voinut oikein hyvin. Kuitenkin hänen työnsä sairaanhoitajana on niin raskasta, että hän on ollut tämän viikon alusta sairauslomalla.

Nuorempi pojista oli mammaa vastassa töistä Vaarin kanssa ja sitten käytiin kaupassa. Mamma osti ruokaa ja jätskit jälkkäriksi. Karkkia ei ostettu, koska vasta huomenna on karkkipäivä;) Mammalassa tehtiin 5- vuotiaan kanssa makkarakastiketta, perunaa ja porkkanaraastetta. Poika on kovasti kiinnostunut ruuanlaitosta ja pilkkoi makkarat kastikkeeseen ja kattoi pöytää. Sillä välin isompi pojista pelaili yläkerrassa. Sitten syötiin ja kahviteltiin. Illalla herkuttelimme popcorneilla, katselimme musiikkiohjelmaa ja saunoimme. Yleensä kun pojat ovat mammalassa pienempi touhuaa mamman kanssa ja isompi rakastaa touhuja tätinsä kanssa:) Nyt murmeli nukuttaa poikasiaan ja mammeli kutoo uudelle lapsenlapselle sukkia.

Ihanaa nyt on perjantai!!! Nautitaan kaikki viikonlopusta mahdollisuuksiemme mukaan :)

7 kommenttia:

tarutikki kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinullekin rakkaittesi seurassa:)

Tuula kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua sinnekin.

Riitta kirjoitti...

Iloista viikonloppua Kivimäkeen ♥

Marika kirjoitti...

Teillä on ollut ihanaa kotoilua, tulee niin mukava ja lämmin olo itsellekin kun luen juttuasi. Oikein mukavaa ja leppoisaa viikonloppua teille kaikille :)

Sari kirjoitti...

Ihana mummola lapsilla <3 Meidän lapsilla ikävä kyllä ei ole vaikka kaikki 4 elävienkirjoissa onkin! Näin ollen olemme isännyksen kanssa päättäneet että aivan toisenlaisia isovanhempia ollaan kuin mitä meidän lapsilla on!!!! Ihanaista lauantaita <3

Irmastiina kirjoitti...

Ihanaa vikkonloppua, myös sinne teille!

Eloise kirjoitti...

Hauskaa - sinäkin kutsut esikoistasi murmeliksi... niin minäkin :).