tiistai 28. helmikuuta 2012

Aamu sininen ja talvi luminen

 Mammeli herää arki-aamuina kännykän herätyskelloon...painaa torkkua, kunnes on pakko nousta sängysta Vaarin ja Alman haukuntaan;) Päästän Alman pissalle vapaana, koska aamuisin Alma ei karkaile, kun tietää saavansa heti ruokaa:) Vaari nousee ylös sängystä Ninni kainalossa ja päästää sen pissalle Alman perässä. Ninni taas ei jaksa enää karkailla.....Sillä välin mammeli heittää vaatteet niskaan ja huutaa sitten tytöt sisälle syömään. Samalla kisulit Nuppu ja Niilo saavat aamuruokaa. Mammeli mutustaa vaudissa jotain jos ehtii ja lähtee ruokkimaan lampaat ja kanat. Lopulta kiireesti Vaarin auton kyytiin hyppää tämä mamma kassin ja pikkuämpärin kanssa ( töistä tuon tullessani ruuanjätteitä karjalle;) Kaikki tämä tapahtuu KAMALALLA kiireellä joka ikinen aamu sillä mammeli nukkuu viime tippaan;) Työmatka kestää n.8 min ja joka aamu ehdin just ja just:)

MUTTA tänä aamuna.......oli kamera laukussani ja ehdin kuin ehdinkin napata muutaman kuvan sinisestä aamusta meidän pihassa.

 Lunta riittää......

 ja riittää......

 ja riittää.......Kiitos, enää ei lisää pyytää mammeli Luojalta;) Sininen aamu kyllä hoitaa ja antaa voimaa kauneudellaan mammelille, joka silmät ristissä aloittaa työpäivänsä.

Illalla vielä kukkaterapiaa ja sekin sinistä.....:) Nyt taitaa olla mammeli uupunut, kun on vain terapiat mielessä;)

8 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Tuntuu ihan tutulta, hih. Vaikka ei olekaan lampaita ja kanoja ruokittavana. Kova on kiire aamuisin, silloin kyllä nukuttais.

Kauniita kuvia!

Kirsti kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia. Lumentulo kyllä saa jo riittää minustakin:) Mukavaa karkauspäivää.

Kristina kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta ;)
Minä ehdin vielä käyä suihkussa kaiken muun lisäksi... muuten lyhyt tukka sojottaa sinnetänne.
Tämä antoi idean minulle kertoa mun aamuista ;)
Olet ikuistanut niin kauniita sinisiä hetkiä!

Anonyymi kirjoitti...

Henkeä salpaavan kaunista...Täytyy sanoa,että jos minulla ois tuollaiset maisemat niin en läksis töihin ;) jäisin vaan ihastelemaan...

tuksu kirjoitti...

Sininen hetki on kaunis!
Mukavaa keskiviikkopäivää sinne!
tuksu

Helmi Nainen kirjoitti...

Kaunista sinistä!! Monesti aamuisin tuskailen samaa, kissat "muka" vievät sen aamuaikani. Pitäähän niitä rapsutella, niille pitää höpötellä, antaa ruokaa ja ihailla niitä. Kakka-astiakin pitää tyhjentää. Vaan on ne niin rakkaita <3
Mainiota keskiviikkoa!!

tinttarus kirjoitti...

K A U N I S T A
Lumentulo saisi jo riittää, vaikka valkoisen aavan kauneus yhä lumoaakin.
Kuuntelin radiosta yhtä lempparilauluani....Hanna-Maria Helenius lauleli heleällä äänellään. Siinä on yksi kohta: Sinun valkeuttasi olkoon täynnä tämä maa...
Aattelin, että niinpä, nyt on ihan konkreetisti maa täynnä puhdasta valkeaa:)Kunpa se sisäinen valkeuskin löytyisi yhä useamman ihmisen sydämeltä!

Iloa ja valoa luoksesi!!

Lovviisa kirjoitti...

Miksi alakokaan niin tekkeen mieli Fazerin sinistä :)