torstai 29. maaliskuuta 2012

Mamma hammaslääkärissä:)

Mammeli on nykyisin hammaslääkärissä kuin tuo Sanna tuossa kirjan kannessa....Iloinen ja luottavainen:) Niin ei ole ollut aina....Olin noin 5-vuotias kun purin hammaslääkäriä sormeen. Hammaslääkäri huusi ja minä itkin....Koulussa pelkäsin ihan HIRVEESTI koulun hammaslääkäriä, joka oli äkäinen vanha nainen, joka ei armoa tuntenut. Paikatessa ei koskaan puudutettu, vaikka reikä olisi ollut kuinka iso tahansa....Itseppä olit tyttö karkkisi syönyt sanottiin;) Tuosta kaikesta jäi paha hammaslääkäripelko, joka kesti n. 35 vuotta.

 KUNNES....kohtasin elämäni hammaslääkärin;) Hän on huolellinen, tarkka, mukava, ammattitaitoinen mies. Hän ei kauhistu paikattuja/puuttuvia hampaitani, vaan aina antaa sen kuvan, että ei ole mitään hätää tämä suu kyllä laitetaan kuntoon:D Hän ei satuta ja puuduttaa aina jos vain haluan! Vähän aikaa sitten hän laittoi minulle kolme uutta hammasta, jotka ovat aivan kuin omat....Siis teki pilarit omista hampaistani ja laittoi niihin sillan. Tänään sitten tämä kätevä hamppulääkäri poisti poskeni sisäpinnalta rakkulan, joka oli tullut siitä, kun olin purrut joskus poskeeni. Se ei sattunut yhtään ja viikonpäästä hän poistaa tikit poskestani. Sanoinkin hänelle, että poistatan kaikki hampaani ja laitan tekarit ennen kun hän jää eläkkeelle, mutta onneksi siihen kuluu vielä paljon aikaa.Voi, että kun hammaslääkärissä käynti voi olla sitten mukavaa;)

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Minä kävin eilen kans hammaslääkärissä. Ilmoitan aina jo suunnilleen ovelta, että kaikki puudutukset sitten.. Täytyy sanoa, että tämä meidän uusi hammaslääkäri on kyllä tähänastisista ehdottomasti paras. Todella helläkätinen nuori nainen. Mua ei ole koskaan sattunut noin vähän esimerkiksi puudutus!! Ihan käsittämätöntä, sillä yleensä ensimmäinen koettelemus on juuri se puudutuspiikki.. nyt voin todella sanoa, että se oli kuin se kuuluisa hyttysen pisto! Ikävä vaan, että mulla paikattiin tuosta ikenen alta ja edelleen tuntuu vihlovalle kun puraisee kovasti jotain..

On muuten ollut sulla kauhea hammaslääkäri sillon kouluaikaan. Täällä meidän kylällä jäi luojan kiitos eläkkeelle vihdoin yksi ukkeli, jota kaikki lapset pelkäsi.. se oli oikea sellanen ilkeä sadisti, ja sit sellanen toimi just koululaisten hammaslääkärinä... Mun mieskään ei enää suostunut ottamaan sille aikaa, kun kerran sen pakeilla kävi!!!

Eeviregina kirjoitti...

Onneksi olet löytänyt hyvän hammaslääkärin!
Minäkin olen viime vuosina päässyt hyviin käsiin ja yksi hammaskin istutettiin pari vuotta sitten.
Mulla ei kamalaa kammoa ole ollut, mutta ainahan se oli inhottavaa mennä hoitoon. Alakouluaikana täälläkin oli kammottava naishammaslääkäri, joka paikkasi puuduttamatta, lahjoi lapsia kiiltokuvilla ja oli välillä kännissä töissä!
Kivaa viikonloppua Kivimäkeen ja kiitos kommentistasi blogissani!

Askartelin itte kirjoitti...

Kyllä on tärkeää, että on hyvä lääkäri. Muutenhan sinne meno on painajainen. Mulla on myös hyvä hammaslääkäri ja tekee työnsä hyvin. Laittaa kysymättäkin puudutuksen kun näkee mikä on tilanne suussa:)On sulla kyllä ollut kamala lääkäri kouluaikaan. Mukavaa viikonloppua:)

Irene kirjoitti...

Ihan oikein sille, kun purit!
Hyvä, että löysit kunnon lääkärin!

Siirisofia kirjoitti...

On aina työvoitto hammaslääkärillekin, kun huomaa voittaneensa pelokkaan potilaan luottamuksen :D Hyvää viikonloppua!!

Kotomon Taina kirjoitti...

Voi mulla on mennyt ohi tuo teidän hääpäivä, onnea kovasti, perässä tullaan! ;)
Ja kuinka jänniä päiviä, ihan kohta on uusi vauveli perheessä..
kaikkea hyvää ja ihanaa viikonloppua sinne!