keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Korukaupoilla


 Tämä laatikollinen odottaa markkinoiden asiakkaita;)

Tässä taas odottaa korunosat poikineen mammelin kätösiä......Kävimme esikoisen, kuopuksen ja 3kk ikäisen lapsenlapsen kanssa Virroilla Helmien talossa...Aih, voih, iiik...kuului vain mammelin suusta, kun ensimmäisen kerran pääsi moisille apajille:) Aloittelija kun olen näissä korupuuhissa!

Hei ja kaikille, jotka luulevat minua ahkeraksi ja aikaansaavaksi!!!! EN tosiaankaan ole ahkera vaan teen sitä mielelläni mikä on kivaa. Kaikki järkevä huushollissa ja muualla tuppaa jäämään aina toiseksi. Minulla on siihen mahdollisuus nyt, kun lapset ovat aikuisia ja Vaari omatoiminen ;) Joten älkää kokeko huonoa omaatuntoa, jos ette aina jaksa ja ehdi nimittäin en minäkään ja nytkin huusholli on riipin raapin:)

7 kommenttia:

Askartelin itte kirjoitti...

Ihania juttuja tuossa laatikossa:) Ja nuo korukaupan ostokset, aaah, pääsispä ihan itsekkin tuohon kauppaan:)Se on ihan eriä, kuin tilata netistä.

tarutikki kirjoitti...

Kiva tietää, että Helmien talo on Virroilla, siellä kun tulee aina joskus käytyä.
Minäkin olen tänä keväänä tehnyt ensimmäiset koruni ja kivaa puuhaa on:)

Mimmi kirjoitti...

Osaan kuvitella ääntelysi! Olin shoppailemassa Turussa perjantaina kamulta korujuttuja ja aaah.... ihan pikkasen sekosin ;) Se vaan nyt on niin ihanaa näpräillä koruja!

Lovviisa kirjoitti...

Sammaa mieltä...Tehhään mitä keritään ja kehataan :)

Sirutuuli kirjoitti...

Näinhän se menee, jos jotain innostuu tekemään, muu jää tekemättä :)
Mutta silloin, kun inspiraatio iskee, ne saakin jäädä. Siellähän ne muut hommat odottaa ja ne voi tehdä sitten, kun inspis katoaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania juttuja olet saanut aikaan! Itse olen haaveillut tuosta korujen tekemisestä myös. Huom...haaveillut. Jospa tänä syksynä alkaisinkin opetella korujen tekoa haaveilun sijasta. :) Kyllähän se tahtoo aina olla niin, että kun toisesta hommasta innostuu, toinen jää väkisinkin huonommalle hoidolle. Mutta miten valtavasti tuo käsillä tekeminen antaakaan. Rauhoittumista, keskittymistä, nauttimista ja onnistumisen iloa! t. Marjo

Titti kirjoitti...

Ai mitä kaikkea ihanaa laatikko sisältääkään...♥
Aurinkoisia kesäpäiviä Sinulle ja Vaarille!