tiistai 8. syyskuuta 2015

Siitä se ajatus sitten lähti.....

Tänään sain päähäni uuden jutun koskien JOULUn AIKAA! Siis Joulua jo syyskuun alussa??? Nyt täytyy vaan ideoida lisää ja pehmitellä Vaaria ;) Kyllä tekin lisää kuulette ideasti jos se vaan menee läpi Vaarille!

Tänään nautittiin vaarin kanssa syksyisestä saunahetkestä. Eucalyptys tuoksua kiukaalle ja löyly hoisi kahta väsähtänyttä, mutta onnellista ihmistä. Maailmalla ja meidän maassa kuohuu...Kukaan ei halua luopua omastaan, mutta jokainen tietää kyllä ihmisryhmän jonka pitäisi se tehdä! Mitäs jos meistä jokainen hyväosainen lupuisi jostakin???? Minä ja vaari mukaanlukien! Itse voisin luopua vaikka parista lomapäivästä tai jostakin muusta?

KOSKA: Minulla on terveyttä, rakkaita jota rakastan ja jotka rakastavat minua, ruokaa, lämmin koti, työtä, vaatteita, rakkaita eläimiä ja maa jossa saan asua rauhassa kenenkään minua uhkaamatta ja ennen kaikkea uskon vapaus!!!

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Kylläpä Mammelin kirjoitus oli lämminhenkinen!
Siunausta, varjelusta ja terveyttä Mammelin ja Vaarin elämään.

Marikki kirjoitti...

Hei ystäväin!:)

Jätän vaan pienen viestin sinulle....
En ole ollut täällä blogimaailmassa piiitkään aikaan.
Kuvia on kyllä tullut joskus silti kesällä napattua, mutta, mutta joku nyt vaan tökkii...en tie...Kaipaan vaan enemmän...
Luultavasti blogini on tullut tiensä päähän. Jos aloitan vie bloggailun niin kuvat pysyvät, mutta aihe ei! Hengelliset ja maailman tapahtumat kiinnostavat:)
Maailman kuohunta merkitsee vain yhtä asiaa, olemme niillä viimeisillä raamatun sivuilla, olen siitä varma. Maailma kuohuu, Suomi kuohuu, mutta meistä pitää Taivaan Isä huolen!:)

♥ Siunausta ja varjelusta toivotan sinulle ja kaikille läheisillesi! ♥

♥:llä Marikki