sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Maalaismarkkinoilla Ilmajoella

 Meillä on nyt tämä villitys, että täytyy käydä katselemassa uusia paikkoja. Vaari oli ostanut tori.fi:stä lipaston Ilmajoelta ja lähdimme sitä hakemaan. Ajattelin, että vihdosta viimein pääsen käymään myös Mallanmakeat puodissa. Harmikseni puoti oli suljettu ja olin pettynyt, kun olin niin kauan jo haaveillut pääseväni katselemaan Mallan puotia ja maistelemaan hänen herkkujaan!

Onneksi Ilmajoella sattui olemaan Maalaismarkkinat ja sinne suuntasimme:) Ponggaatko Vaarin kuvasta? ;)
 Miljöö oli tosi kaunis ja myyjiä oli mukavasti.
 Yhdessä rakennuksessa oli kahvio ja ihanan  kodikkaita huoneita mm. tämä iso pirtti, jossa oli ihana takka ja ruisleipiä vartaassa.
Tämä kammari oli kauniisti kalustettu.

Ostimme markkinoilta ruis- ja kauraleivät ja mammelille kettukorvikset. Ihmeekseni yksi myyjä tuntui tutulta, vaikka en ole häntä koskaan nähnytkään...Sitten huomasin kyltin: Tarutikki, josta aavistin, että hänen täytyy olla blogista tuttu! Esittelin itseni ja hänhän se oli blogituttuni jo vuosia:) Kiva oli nähdä hänet ihan livenä!!!!

Kävimme katsastamassa 2 kirppistä ja antiikkiliikkeen, jossa oli tavaraa PALJON! Ostin vain 2 savikukkoa, sillä hinnat oli antiikkiliikkeessä ihan liian korkeita.

Seinäjoella kävimme Rossossa syömässä ja kiertelimme kaupungilla. Lipaston haimme Tuomenkylästä ja ajelimme kotia kohti. Vaari maalaa vielä lipaston jonka hankimme aikaisemmin ostamamme renginkaapin alaosaksi. Yritän muistaa kuvata ja näyttää ihanat ostoksemme tai oikeastaan Vaarin ostokset sillä hän pongasi molemmat netistä;)

2 kommenttia:

PikkuBertta /PikkuBertta kirjoitti...

Voi,varmasti on ollut kiva reissu...maalaismarkkinat on aina jptain ekstraa....mulle kävi kesällä samallatavalla,kun poikettiin Ilmajoella...ei ollut MallanMakia auki...sitä vieläkin harmittelen,kun se ois ollut miun loman kohokohta....mut ens kesänä uusiks....vaik pitkä matkahan täältä Joensuusta sinne on....
Kivaa syksyn jatkoa...toivotaan kaunista syksyä☺ja kuulakkaita päiviä!

tarutikki kirjoitti...

Oli todella mukava tavata teidät molemmat:)
Olen tänä vuonna osallistunut vain yhteen myyntitapahtumaan ennen näitä markkinoita, mutta tämä on sellainen pakko osallistua tapahtuma ihanan tunnelmansa ja paikan takia.
Kaunista syksyä teille!